2777
2789
تا حدودی شمارو شناخته و این رفتار ها هم برای اینه که شما از زندگیش چیزی ندونین و اون فقط بدونه

من ب لاغری وجذابیتی ک مدظرمه میرسم عملی ک درپیش دارم راضی کننده واسم؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من دبیری میرم یا اموزش ابتدایی؟همسرم همکارمه ؟ رابطمون دوستی پیش میره یا سنتی ؟ کی ازدواج میکنیم ؟عز ...

شما دبیری میرید و همسرتون رو در یکی از جاهای اداری محل کارتون میبینی شاید همکارت نباشه و رابطه شما اول با آشنای ۳ یا ۴ ماه پیش میره و بعد عقد 

بهت پیام میده اما با کمی سردی میخواد شما پیش قدم بشین

عزیزم من با کیس احساسیم که خانواده ها در جریانن ازدواج میکنم؟اگه اره چه زمانی میان واسه نشون؟؟

و اینکه حس طرفم و خانوادش نسبت به من چیه؟

من ب لاغری وجذابیتی ک مدظرمه میرسم عملی ک درپیش دارم راضی کننده واسم؟

عملتون راضی کننده نخواهد بود ، و با کنار گذاشتن تنبلی میتونی بهتر از فکرت بشی و در اینده خیلی زیباتر میشی

عملتون راضی کننده نخواهد بود ، و با کنار گذاشتن تنبلی میتونی بهتر از فکرت بشی و در اینده خیلی زیباتر ...

عزیزم من با کیس احساسیم که خانواده ها در جریانن ازدواج میکنم؟اگه اره چه زمانی میان واسه نشون؟؟

و اینکه حس طرفم و خانوادش نسبت به من چیه؟

حسش در حد دوست داشتنه اما اگر به صورت مداوم با هم در ارتباط باشی به عشق تبدیل میشه و عقد میکنین

ی سوال بنظرت رودر رو بهم میایم احساس میکنم من سنم کمتر ازش ولی بیشتر دیده میشم حست میش بگی

عزیزم من با کیس احساسیم که خانواده ها در جریانن ازدواج میکنم؟اگه اره چه زمانی میان واسه نشون؟؟و اینک ...

اولش شاید کمی از هم جدا بشین ولی بعد مدتی عقد میکنین و ازدواج میکنین 

حدودا سال دیگه 

عملتون راضی کننده نخواهد بود ، و با کنار گذاشتن تنبلی میتونی بهتر از فکرت بشی و در اینده خیلی زیباتر ...

عملم شکم پهلو ران هست  وترنسفر،یعنی از نتیجه کار خوشم نمیاد؟بدنم فرم نمیگیره؟

اگر زیادی طولش بدی بیخیال میشه کاملا

برم پیام بدم بد نمیشه ؟ خودشو بالا نمیگیره ؟ میدونم حس داره بهم چون پیش خیلیا گفته بود ولی خب من نمیدونم چرا میترسم ( خودمم دوسش دارم)