2777
2789
عملم شکم پهلو ران هست وترنسفر،یعنی از نتیجه کار خوشم نمیاد؟بدنم فرم نمیگیره؟

وزن کم میکنین و بدنتون فرم خوبی نمیگیره به مثال فقط کمر باریک دیده میشه و ران هاتون بد فرم 

به نظرم با کمی رژیم نتیجه باور نکردی میگیرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزن کم میکنین و بدنتون فرم خوبی نمیگیره به مثال فقط کمر باریک دیده میشه و ران هاتون بد فرم به نظرم ب ...

رژیم قبلش دارم.ولی رانهام بزرگه و دوسش ندارم.

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
کمی وایسا ، خودش دو دله که پبام بده یا ته

مرسی ازت عزیزم . کاش پیام بده واقعا شدیدا دلم میخواد حرف بزنم باهاش ولی نمیتونم چیزی بگم پیش هیچکی 

یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...

الان ب ازدواج فک میکنه؟یا هدفی داشته باشه؟کلا از نظر مالی چطوره؟احساس میکنم مشکلاتی دار وبمن نمیگه

الان به ازدواج فکر نمیکنه و وعض مای خوبی داره د بله یک ناراحتی داره که فکر میکنه به زودی حلش میکنه

الان به ازدواج فکر نمیکنه و وعض مای خوبی داره د بله یک ناراحتی داره که فکر میکنه به زودی حلش میکنه

میش بگی ناراحتیش در چ خصوصه؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
اخی عزیزم امیدوارم پیام بده منم منتظر پیام کسیم 🫠

وای خدا کنه پیام بدن این دو تا 🥲 . البته باهاش حرف زدم قبلا ولی خیلی رسمی صحبت کردیم اونم ب پسر عمم گفته برم جلو فکر نمی‌کنم دختره ( ینی من) قبول کنه و اینا ‌ . منم یکم ترسیدم گفتم نکنه دیگه نیاد و پیام اینام نده 😫😂

یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...