بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی ازت عزیزم . کاش پیام بده واقعا شدیدا دلم میخواد حرف بزنم باهاش ولی نمیتونم چیزی بگم پیش هیچکی
یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...
وای خدا کنه پیام بدن این دو تا 🥲 . البته باهاش حرف زدم قبلا ولی خیلی رسمی صحبت کردیم اونم ب پسر عمم گفته برم جلو فکر نمیکنم دختره ( ینی من) قبول کنه و اینا . منم یکم ترسیدم گفتم نکنه دیگه نیاد و پیام اینام نده 😫😂
یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...