بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینارو ولش اول به نظرتون مرغ بوده یا تخم مرغ بچه ها؟
وای 😂🤣🤣
یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...
یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...
حآل روحی نسبتا خوبی داری سر یه موضوع ناراحتی و حس میکنی افسرده شدی ولی چیزی نیست ، تلقین میکنی که ناراحتی ولی با کمی وقت گذاشتن و خوابیدن حس شما به حالت قبل برمیگرده
شنبه موفق میشم یک جای از صورتم و ژل بزنم؟ با a ازدواج میکنم یا شخص دیگه؟ خصوصیات ظاهری و اخلاقی همس ...
خواهر چه گیری دادی ب ژل روز شنبه 😂❤