2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این دردو کشیدمولی‌الان خوشحال که چنین اتفاقی برام افتاده چون باعث شد پخته تر بشم باعث شد چشمام با ...

دقیقا مثل من

کلی امید و انگیزه گرفتم بعدش

تازه الان سرمم بزنن نمیخوام باهاش باشم هیییچیییی نداره نمیدونم چطوری دوسش داشتم😕😕

دقیقا مثل منکلی امید و انگیزه گرفتم بعدشتازه الان سرمم بزنن نمیخوام باهاش باشم هیییچیییی نداره نمیدو ...

منم خیلی بعدش بهتر شدم خیلیییی

ولی من الانم ازش بدم نمیاد چون نه خیانت کرد نه ولم کرد هیچی و فراموش کردنش خیلیییی سخت تر بود برام

اما الان عادیم عاشق نیستم دیگه

منم خیلی بعدش بهتر شدم خیلییییولی من الانم ازش بدم نمیاد چون نه خیانت کرد نه ولم کرد هیچی و فراموش ک ...

منمبدم نمیاد عادیه برام ولی چون حس ندارم منطقی میدونم ببینم میگم عمرا باهاش باشم چ برسه ازدواج

قیافه تیپ نداره خانواده داغون وصع مالی خراب بیکار بی گگل دخترباز

منمبدم نمیاد عادیه برام ولی چون حس ندارم منطقی میدونم ببینم میگم عمرا باهاش باشم چ برسه ازدواجقیافه ...

اها

منم حاضر به ازدواج نبوده و نیستم چون اصلا از نظر رفتاری تفاهم نداشتیم

قیافش خوب بود وضع مالیش خوب بود مهندس عمران بود اخلاقش خوب بود خانوادش خوب بودن ما دوست نبودیم ولی صحبت میکردیم من ازش خوشم میومد

چند بار بهم گفت بیام بگیرمت ولی من سخت گفتم نخیر غلط کردی حق نداری این حرفو بزنی نشنیده میگیرم ولی در واقعیت دلم باهاش بود عقلم میگفت از نظر رفتار بهم تمیخوریم 

اونم ازدواج کرد و من داغون شدم ولی خوشبختانه الان بهش حسی ندارم عالیم