2777
2789
اهامنم حاضر به ازدواج نبوده و نیستم چون اصلا از نظر رفتاری تفاهم نداشتیمقیافش خوب بود وضع مالیش خوب ...

ادم متین و قابل احترامیه الانم قابل احترامه برام

فهمیده بود من بهش حس دارم و بعدا من دیگه حسم کمتر شده بود چون ازدواج کرده بود 

ولی برای ازدواجم غیر مستقیم کمک کرد و باعث شد نامزدم باهام خیلی خوب باشه مشکلاتمون حل بشه و واقعا براش دعا میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از همه چی میگم که خیلی خوب بود ولی تفاهم نداشتیم تو کارا دل که این چیزا حالیش نیست بعد هوامو خیلی دا ...

من خب اینطوری نبود تو همه چی تفاهم داشتیم همو درک میکردیم کلی بهم ابراز علاقه زیادو شدید میکرد قربون صدقه های زیاددد توجه زیادد بغل نوازش اینارو چیکار کنم خدایی

از همه چی میگم که خیلی خوب بود ولی تفاهم نداشتیم تو کارا دل که این چیزا حالیش نیست بعد هوامو خیلی دا ...

اول که رفت خواستگاری من کلا هنگ کردم بعم ریختم خریت کردم بهش گفتم من وابسته شدم بهت نگفتم ازت خوشم میاد

اونم گفت من هزار بار گفتم بیام بگیرمت ولی خودن قبول نکردی و بد رفتار کردی الانم دیر نشده یه خواستگاری فقط رفتم

ولی من گفتم نه نمیخواد تفاهم نداریم منم فراموش میکنم

دیگه هیچوقت به روم نیورد و انگار اصلا خبر نداره یا بهش نگفتم عادیه عادی

من خب اینطوری نبود تو همه چی تفاهم داشتیم همو درک میکردیم کلی بهم ابراز علاقه زیادو شدید میکرد قربون ...

اها پس توی رابطه بودی 

من نع ولی میگم خیلی هوامو داشت خیلی مهربون بود من فقط گریه میکردم میگفتم من خر چرا بهش‌گفتم نه داشتم دیوونه میشدم واقعا خیلیییی دوستش داشتم

ولی الان نه دیگه تموم شد برام

خب از شما نرمال تره

اصلا نمیتونستم ببینم که ازدواج کرده اصلاااا حالم خیلی بد بود پشیمون بودم که چرا دوباره گفتم نه

ولی خیلی همسر ماهی داره خودشم خیلی خوبه خودمم الان از شرایطم راضیم شکر 

اول که رفت خواستگاری من کلا هنگ کردم بعم ریختم خریت کردم بهش گفتم من وابسته شدم بهت نگفتم ازت خوشم م ...

نباید کسیو ترجیح میدادی به خودت ولی اینطوری گفته یعنی علاقه داشته خودت مانع بودی همش

اصلا نمیتونستم ببینم که ازدواج کرده اصلاااا حالم خیلی بد بود پشیمون بودم که چرا دوباره گفتم نهولی خی ...

خداروشکر عزیرم حتما خیریتی بوده که دلت بله رو نداده

نباید کسیو ترجیح میدادی به خودت ولی اینطوری گفته یعنی علاقه داشته خودت مانع بودی همش

اره اونم بدش نمیومد از من خودم مانع شدم همش 

خیلیییی دوسش داشتم میدونستم رفتارم بده نمیتونم باعث خوشبختی بشم نمیخواستم بدبخت بشه با من اون موقع افسردگی و یه سری مشکلات داشتم 

ولی خیلیییی پشیمون شدم خیلییی

اره اونم بدش نمیومد از من خودم مانع شدم همش خیلیییی دوسش داشتم میدونستم رفتارم بده نمیتونم باعث خوشب ...

چی بگم ایشالا کسی همچین چیزیو تو دلش تجربه نکنه چون فقط خودشو خودش

چی بگم ایشالا کسی همچین چیزیو تو دلش تجربه نکنه چون فقط خودشو خودش

اره واقعا 

بهش گفتم ازدواجت داره درست میشه کلا با من قطع ارتباط کن چون خدایی نکرده یه موقع زندگیت بهم نریزه

گفت تو دختر بدی نیستی زندگی کسیم بهم نمی‌ریزی و عادی رفتار کرد هیچکس نفهمید برای ازدواجم کمکم کرد مشکل افسردگیمم درست شد 

خداروشکر الانم همسر خودم خیلی آدم خوبیه در کل یه تجربه خوبب بود برام چشمام باز شد خودم فهمیده تر شدم 

اره واقعا بهش گفتم ازدواجت داره درست میشه کلا با من قطع ارتباط کن چون خدایی نکرده یه موقع زندگیت بهم ...

توام با دید خوب به این اتفاق نگاه کن 

مشکلاتشون تو ذهنت بزرگ کن 

قول میدم بعد از اینکه طرفو فراموش کنی دیدت بزرگ بشه و راضی باشی