2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی عذاب بکشی زیاده

میدونم منم کشیدم ولی درکل میگم چیزی نیست ک ینی بدونی بیشتر باید وقت بگذره نگی دوماهه نشد فراموش کنم پس کلا نمیتونم

شکست عشقی مثل از دست دادن عزیزه

میدونم منم کشیدم ولی درکل میگم چیزی نیست ک ینی بدونی بیشتر باید وقت بگذره نگی دوماهه نشد فراموش کنم ...

عزیزو از دست بدی میدونی نیست دیگه نمیبینیش کاری نمیکنه ولی اینکه یکیو ببینی ولی از دستش دادی

دوسال گذشته هنوز هم گاهی دلتنگ میشم با اینکه به بدترین شکل بهم خیانت کرد ولی نه مثل سابق که بی قرار بودم 

گذر زمان خیلی کمک کرد و به مرور متوجه شدم بیشتر دلتنگ خود سابقم و احساس عاشقانه ای که ۷ سال به شوهرم داشتم میشم نه این آدمی که الان هست 

به مرور آروم میشی آدمیزاد خیلی سر سخت تر از اونه که فکر میکنه به خودت سخت نگیر و برای فراموش کردن اصلا بخودت فشار نیار و عجله نکن دوره سوگ رو بسته به مدتی که باهم بودین و رابطتتون و توانمندی های خودت طی میکنی

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴