2777
2789

چون باعث کوتاهی قد میشه و مشکلات هورمونی

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

چون یسری چیزایی رو میفهمن ک نباید بفهمن و ممکنه بهشون آسیب بزنه

البته الان با گوشی و این چیزا بچه ها از سن کم همه چیو میفهمن متاسفانه 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچیزی زودرس یا دیررسش خوب نیست

باعث کوتاهی قد، اختلالات هورمونی، تفاوت با همسالان و .... میشه

چه جسمی چه روانی تاثیر داره

به چه سنی میگن یه بخشیش به ارث بستگی داره مثلا اگر کل خانواده ۹ سال شدن دیگه به این زود رس نمیگن

خوش بینانه بخوایم بگیم زیر ۹ سال زودرس میشه البته نظرات اینجا متفاوته چون میگن شرایط اقلیمی و ارث و تغذیه و .... خیلی تاثیر داره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
هرچیزی زودرس یا دیررسش خوب نیستباعث کوتاهی قد، اختلالات هورمونی، تفاوت با همسالان و .... میشهچه جسمی ...

یعنی میگی دختر کلا تا ۹ سالگی قد میکشه البته اونایی ک توواین سن به بلوغ میرسن؟

یعنی میگی دختر کلا تا ۹ سالگی قد میکشه البته اونایی ک توواین سن به بلوغ میرسن؟

تا ۹ سالگی نه همینکه به بلوغ برسی که متوقف نمیشی اتفاقا اولش از همسنات بزرگ تری بعل وقتی اونا قد میکشن تو کوچک میمونی😂 تجربه کردم😂😂😂

ببین این چیزا خیلییییییی به شرایط خود اون فرد بستگی داره و اصلا نمیشه یه چیز عمومی‌گفت

یکی بوده بعد بلوغ ۲۰ سانت قد کشیده یکی ۲ سانت

واقعا بستگی به شرایط خود اون فرد و صفحات رشد داره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
تا ۹ سالگی نه همینکه به بلوغ برسی که متوقف نمیشی اتفاقا اولش از همسنات بزرگ تری بعل وقتی اونا قد میک ...

اره خب من خودم ۱۰سالگی به بلوغ رسیدم ولی قدم از همه اطرافیانم که دیر تر به بلوغ رسیدن بلند تره

اره خب من خودم ۱۰سالگی به بلوغ رسیدم ولی قدم از همه اطرافیانم که دیر تر به بلوغ رسیدن بلند تره

دقیقا