2777
2789
عنوان

بنظرتون؟

349 بازدید | 52 پست

میشه از روی کتاب خیاطی کمو بیش خیاطی یاد گرفت؟من دخترم کوچیکه نمیتونم برم ولی خیلی علاقه دارم کتابشو گرفتم ولی نمیدونم تا حالا کسی از رو کتاب چیزی یاد گرفته یا الکی گرفتم😥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم کلاس خیاطی رفتم چون روش من مولر بود 

امکان نداشت از کتاب بتونم یادبگیرم چون یکم پیچیده ست

ولی روش گرلاوین خیلی راحت تره امکان داره بتونین

مخصوصا میتونید از ویدیو های آموزشی استفاده کنید تو گوگل سرچ کنین

اره عزیزم میشه دختر دایی همسرم از کتاب خیاطی به جایی رسیده   که لباس شب میدوزه همسرش تلخ بود اصلا اجازه نمیداد بیرون بره اونم تو خونه هنرمند شد از تی وی همه هنری یاد گرفته 

دنیایـم را میدهم برای لبخندتــ شاد ڪه باشــے دنیا باز هم مال من است
من انقد بی استعداد بودم کلاسم رفتم ولی یاد نگرفتم!  البته تو کلاس باچرخ آموزش نمیدادن و من کار ...

وااااا بس با چی یاد میدادن😑کلا کلاس خیاطی عملیه دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم شخصا نمیتونم کلا باید عملی یاد بگیرم خیاطی هم ی جا پیدا کردم هفته ای ی روز خیلی خوبه راضی ام برو کلاس خوب خیاطی باید یاد بگیری یکی بهت اموزش بده

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین