2777
2789
عنوان

بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 52 پست
من خودم کلاس خیاطی رفتم چون روش من مولر بود  امکان نداشت از کتاب بتونم یادبگیرم چون یکم پیچیده ...

ممنونم ارع خیلی ویدیو از اینترنت گرفتم ...اخه دوستم دیشب گفتم کی با کتاب خیاط میشه اخه امیدمو از دست دادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم شخصا نمیتونم کلا باید عملی یاد بگیرم خیاطی هم ی جا پیدا کردم هفته ای ی روز خیلی خوبه راضی ام ...

دخترم یه سالشه خیلیم شلوغه خیلی مواظبت میخاد نمیتونم کلاس برم ...

وااااا بس با چی یاد میدادن😑کلا کلاس خیاطی عملیه دیگه

الگو و برش و کوک زدن با دست! نیگفتن ببرین تو خونه با چرخ بدوزین😂  دامنا رو خوب یاد گرفتم ولی الگوی بلوز خیلی سخت بود، منم کم سن و سال بودم و دیگه نرفتم

ممنون خیلی کمکم میکنه مرسی

خیلی خوبه به خدا

باور کن من هر کی توی سایت در مورد خیاطی سوال داشته همین کانال رو پیشنهاد دادم

اگه راضی بودی به بقیه معرفی کن

ثواب داره

آموزش هاش رایگانه

خیلی هم واضح و راحت توضیح می ده

موفق باشید

دخترم❤❤❤هلیااااااا
الگو و برش و کوک زدن با دست! نیگفتن ببرین تو خونه با چرخ بدوزین😂  دامنا رو خوب یاد گرفتم ولی ا ...

منم یه بار سه روز رفتم همینجوری یاد داد دوسال پیش ...منم ول کردم

واییی ینی میشه من عاشق خیاطیم 😍

باید علاقه داشته باشی و با استعداد مامان من فقط با نگاه کردن به لباسها مدلشو میدوزه اصلا کلاس هم نرفته

دنیایـم را میدهم برای لبخندتــ شاد ڪه باشــے دنیا باز هم مال من است

عروس خاله من از روي سي دي خياطي ميكنه بدون هيچ كلاسي الان لباس شب ميدوزه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ