2821
2789
عنوان

مادر سمی

306 بازدید | 19 پست

سلام من یه مامان 46 ساله دارم که درست مثل بچه های 16 ساله رفتار میکنه. واقعا از دستش خسته شدم منی که بچش هستم مجبورم بالغانه تر از اون رفتار کنم و همش تحملش کنم. انگار مامانم به آرامش آلرژی داره همش باید تو خونه یه دعوایی درست کنه. خیلی بد دهنه سر کوچیکترین چیزی سر تا پاتو به فحش میکشه. همش هم میشینه جلو من غر میزنه که زندگی پوچه، چقدر آدما بدرد نخورن، فلانی چرا اینجوریه و... یه روزایی بی دلیل صبح تا شب سرت داد میزنه بهت فحش میده ولی اگه یک کلمه بهش چیزی بگی چنان میشینه گریه و زاری راه میندازه انگار که آدم کشتی.

خیلیم آدم کنترلگریه نمیزاره دست به هیچی بزنی بدون اجازش. از اون طرف هر کاری براش میکنم راضی نیست. همیشه یه ایرادی روش میزاره. همش بهم استرس میده، منو تحت فشار میزاره نمیزاره خودم یکم به حال خودم باشم. صبح تا شب میشینه تو سر من غر غر میکنه اصلا نمیدونه چی رو باید کجا بگه. همشم به بابام فحش میده دو کلمه با بابام حرف بزنم با من قهر میکنه و هی تیکه میندازه بهم. داداشمو از هفت دولت آزاد گذاشته پوست منو داره میکنه تو این خونه. حتی پیش تراپیست هم بردمش ده میلیون هزینه کردیم انگار نه انگار. باید با این آدم چکار کنم دیگه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا بهت صبر بده فقط تحمل احترام سخته ولی مادره احترام ش واجبه اگه تا قبل مادر شدنم بود بهت میگفتم ترکش کن ولی وقتی سختیا دوران بارداری  مثل ترک دست پا شکم چاقی افسردگی عفونت خود زایمان ک کابوس هست چند ماه بیدار بودن شب تا صبح واکسناسو ک تب میکنه شلوغ کاری کهنه شوری و...هزارتا چیز دیگه تجربه کردم الان اگه مامانم بگه بدترین فهش هارو میگم حق داری

بابات و دریاب .. ولش کن هرچی میخواد غر بزنه

یه پدری در میاره ازم وقتی با بابام صمیمی میشم😂

یه کاری کرده بابام تو خونه میگه من نمیتونم باهات صحبت کنم مامانت فلان میکنه و...

خدا بهت صبر بده فقط تحمل احترام سخته ولی مادره احترام ش واجبه اگه تا قبل مادر شدنم بود بهت میگفتم تر ...

ولی منم حق دارم از زندگیم لذت ببرم.

خودم که انتخاب نکردم به دنیا بیام که اینجوری منو و تمام اعضای خانواده رو داره زجر میده.

خدا نیاره همچنین بچه ای من حاضرم سنگ بزام ولی سنگدل نزام

پس مادر سالمی باش که بچه ات به مرگت راضی نشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

رابطه ات رو با پدرت صمیمی تر کن و طردش کنید 

شاید به خودش بیاد 

ایشون میتونه تا ابد افسرده و بدحال باشه . اما حق نداره باعث ناراحتی و تروما برای دیگران باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خدا بهت صبر بده فقط تحمل احترام سخته ولی مادره احترام ش واجبه اگه تا قبل مادر شدنم بود بهت میگفتم تر ...

هیچ مادری حق نداره آرامش زندگی روح و روان بچه هاشو نابود کنه فقط بخاطر اینکه مادره .. میتونست مادر نشه و انقدر هم خون به دل بقیه نکنه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز