2821
2789
عنوان

مادر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 19 پست
خدا بهت صبر بده فقط تحمل احترام سخته ولی مادره احترام ش واجبه اگه تا قبل مادر شدنم بود بهت میگفتم تر ...

بعدشم مامانم همش غذا از بیرون سفارش میده، ظرفا رو انقدر نمیشوره تا کپک بزنه، تمام پوست آشغالا رو میریزه تو ظرفا. خودش از همه بیشتر خونه رو بهم میریزه.‌ نمیگم کارای خونه وظیفه ی مامانمه ها ولی بابام تا ساعت 12 شب سر کاره اصلا خونه نیست که بخواد کمک کنه. منم دانشجوعم نمیتونم صبح تا شب کارای خونه رو انجام بدم، استرس شهریه داشته باشم، خرید خونه بکنم، درسا و کارامو بکنم ولی از اون طرف مامانم هی بیاد گند بزنه به اعصابم و حال روحیم. مگه من چند سالمه که با 19 سال بتونم بار بی مسئولیتی و نابالغ بودن یه زن 46 ساله رو به دوش بکشم.‌ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رابطه ات رو با پدرت صمیمی تر کن و طردش کنید شاید به خودش بیاد ایشون میتونه تا ابد افسرده و بدحال باش ...

دقیقا

داره تو بالا شهر تو یه خونه خوب زندگی میکنه، ماهی بالای 25 میلیون هم خرج میکنه ولی معلوم نیست چه مرگشه. چون حال خودش خوب نیست زده کل خانواده رو از هم پاچونده

هیچ مادری حق نداره آرامش زندگی روح و روان بچه هاشو نابود کنه فقط بخاطر اینکه مادره .. میتونست مادر ن ...

حالا ک خب شده باید ادم قبول کنع کنار بدی یک ادم خوبیشم ببینه خب کمتر باهاش روبرو بشه مثلا  اتاق باشه ک زیاد حرف نشنوخ

2824
2823
2791
2779
2792