سلام من یه مامان 46 ساله دارم که درست مثل بچه های 16 ساله رفتار میکنه. واقعا از دستش خسته شدم منی که بچش هستم مجبورم بالغانه تر از اون رفتار کنم و همش تحملش کنم. انگار مامانم به آرامش آلرژی داره همش باید تو خونه یه دعوایی درست کنه. خیلی بد دهنه سر کوچیکترین چیزی سر تا پاتو به فحش میکشه. همش هم میشینه جلو من غر میزنه که زندگی پوچه، چقدر آدما بدرد نخورن، فلانی چرا اینجوریه و... یه روزایی بی دلیل صبح تا شب سرت داد میزنه بهت فحش میده ولی اگه یک کلمه بهش چیزی بگی چنان میشینه گریه و زاری راه میندازه انگار که آدم کشتی.
خیلیم آدم کنترلگریه نمیزاره دست به هیچی بزنی بدون اجازش. از اون طرف هر کاری براش میکنم راضی نیست. همیشه یه ایرادی روش میزاره. همش بهم استرس میده، منو تحت فشار میزاره نمیزاره خودم یکم به حال خودم باشم. صبح تا شب میشینه تو سر من غر غر میکنه اصلا نمیدونه چی رو باید کجا بگه. همشم به بابام فحش میده دو کلمه با بابام حرف بزنم با من قهر میکنه و هی تیکه میندازه بهم. داداشمو از هفت دولت آزاد گذاشته پوست منو داره میکنه تو این خونه. حتی پیش تراپیست هم بردمش ده میلیون هزینه کردیم انگار نه انگار. باید با این آدم چکار کنم دیگه؟