2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میخواد همسایمون بشه

297 بازدید | 13 پست

کلا عادت داره سرزده میاد خونمون.هزاربار گفتم بابا یه زنگ بزن تو راه بگو دارم میام ولی اصلا گوش نمیکنه.حالا زنگ زده به شوهرم که میخوایم خونمون رو بفروشیم نزدیک شما خونه بخریم.واقعا دلم نمیخواد آرامش زندگیم به هم بخوره هر دقیقه خونه ما رفت و آمد باشه .حوصله ننش هم اصصصلا ندارم لابد همش میخواد بیاد بین خونه دختر پسرش بگرده

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣

چندبار که سرزده میاد بپیچونش ک خونه نیستی یا حمامی کار داری خوابی ...  یا سریع ی مانتو بپوش برو دم در بگو عه داشتم میرفتم جایی کار مهم دارم دفعه بعد هماهنگ کن قبلش... بعدم وقتی اخلاقش و میدونی لازم نیست تا زنگ و پیام داد بپری جواب بده دیر ب دیر جوابش و بده

اگه زیاد رعایت نمیکنه، کارت سخته خیلی خواهر جان. اگه بتونی هم احترام بذاری، هم کنترل کنی رفت و آمدها رو، خیلی خوبه.

قلق داره‌. حتما از پسش برمیای.

و من همیشه میگم هر چیزی حکمتی داره. شاید همین به خیر و صلاحت بشه. غصه نخور.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اذییت میکنن یا خودتون خوشتون از رفت امد نمیاد؟

اذیت نمیکنه کلا اهل دخالت نبوده تا حالا خودش .ولی خب من دلم میخواد زندگیم نظم و روال خودشو داشته باشه هر دقیقه یکی آیفون نزنه بره و بیاد.کسی خونم باشه شاید دلم نخواد فامیل شوهر بفهمن .کلا سر زده بودنش رو مخمه

اگه زیاد رعایت نمیکنه، کارت سخته خیلی خواهر جان. اگه بتونی هم احترام بذاری، هم کنترل کنی رفت و آمدها ...

من که خودم اصلا نمیرم .نه علاقه دارم به فامیل شوهر نه حوصله

در باز نکن براش کاش منم ایفون تصویری بود در باز نمیکردم حالم بهم میخوره از سرزده اومدن دوروز پیش ماد ...

خب نمیشه که .میدونه خونه هستم. آیفون هم تصویری نیست 

🤣چندبار که سرزده میاد بپیچونش ک خونه نیستی یا حمامی کار داری خوابی ... یا سریع ی مانتو بپوش برو دم ...

باید همین کار رو بکنم.وگرنه که روال زندگی از دستم در میره .شوهرم هم لابد ۲۴ ساعت میخواد به ننش بگه بیا اینجا هم ما هستیم هم دخترت

اذیت نمیکنه کلا اهل دخالت نبوده تا حالا خودش .ولی خب من دلم میخواد زندگیم نظم و روال خودشو داشته باش ...

منم میترسم یروز ازدواج کنم اینطور بشه اخه خودمم ادمی ام ک حوصله زیادی برا اومدن و رفتن ندارم

خداروشکر کسی ک قرار نامزد شیم خواهر نداره تک فرزند ولی خدا کنه حوصلم بکشه مامانش اومد یوقتی مث مامان خودم رفتار کنم

ب هرحال ناراحت میشه 

کلا وضعیت سختیه درک میکنم