2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهان دندون!

رو دو نفر کراش دارم یکی سنش یزره بالاست و ماشین داره اونیکی دانشگاهه

چه حسی نسبت به من دارن و چی فکر میکنن درموردم گلم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

اصفهان دندون!

وقتی پیامم رو بخونه و ببینه از اکانتش اومدم بیرون و راه ارتباطی بام نداره چیکار میکنه؟ دوسم داره ؟ میاد سر قرار ؟ برای اینک بهتر بفهمی تایپکمو بخون گلم

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

رو دو نفر کراش دارم یکی سنش یزره بالاست و ماشین داره اونیکی دانشگاههچه حسی نسبت به من دارن و چی فکر ...

دخترک باربی 

عزیزم ببخشید میشه بگی امتحانم رو از ۲۰ چند میشم؟بالای ۱۸ میشم؟

امتحان دادم

اصفهان

وقتی پیامم رو بخونه و ببینه رو اکانتش نیستم و نمیتونه جواب بده و راه ارتباطی بام نداره  واکنشش چیه ؟ میاد سر قرار ؟ دوسم داره ؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا