2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصفهان دندون!

رو دو نفر کراش دارم یکی سنش یزره بالاست و ماشین داره اونیکی دانشگاهه

چه حسی نسبت به من دارن و چی فکر میکنن درموردم گلم

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

اصفهان دندون!

وقتی پیامم رو بخونه و ببینه از اکانتش اومدم بیرون و راه ارتباطی بام نداره چیکار میکنه؟ دوسم داره ؟ میاد سر قرار ؟ برای اینک بهتر بفهمی تایپکمو بخون گلم

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

رو دو نفر کراش دارم یکی سنش یزره بالاست و ماشین داره اونیکی دانشگاههچه حسی نسبت به من دارن و چی فکر ...

دخترک باربی 

عزیزم ببخشید میشه بگی امتحانم رو از ۲۰ چند میشم؟بالای ۱۸ میشم؟

امتحان دادم

اصفهان

وقتی پیامم رو بخونه و ببینه رو اکانتش نیستم و نمیتونه جواب بده و راه ارتباطی بام نداره  واکنشش چیه ؟ میاد سر قرار ؟ دوسم داره ؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا