2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

این اولین بارمه که میشنوم

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

هیچ منبع معتبری برای اینکار نیست پیامبر همچین حرفی نزده ولی فرداشبامشب شب شهادت امام رضا

اره منبع موثقی نداره ، ولی شنیدم میگن چون این ماه ماه سنگینی از نظر شهادت پیامبر و امام رضاست ،نوید تمام شدنش روح امام زمان و ائمه رو جلا میده

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اره منبع موثقی نداره ، ولی شنیدم میگن چون این ماه ماه سنگینی از نظر شهادت پیامبر و امام رضاست ،نوید ...

نه درست نیست من پرسیدم گفتن تو این ماه اتفاقای تلخ دیگه ای هم می افته در واقع ماه ربیع الاول هم از نظر دینی عقیدتی ماه تلخیه ولی خب نه به اندازه ماه صفر مثلا این ماه پدر امام زمان مسموم میکنن و آزارای که ایشون میبینن شهادتشون

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی جان که باید برود،سفت به من چسبیده...💔❤️🩹

نی نی سایت شده جای ترویج خرافات 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام