2777
2789
عنوان

بگید این سفرو برم یا نه😢مجردم

357 بازدید | 13 پست

سلام. ممنون که به تاپیکم اومدین.

من ۲۳ سالمه. ۴ سال هست که سفر نرفتم. از طرفی کنکور شرکت کرده بودم و کل سال داشتم درس میخوندم و تفریحی نداشتم. الانم که دوماه از کنکور گذشته همش خونه بودم و فقط یکی دوبار با دوستم رفتم خرید و بیرون. تو این اتاق افسرده شدم، دیگه حتی حوصله کارای شخصیم هم ندارم. مامان بابام اصلااا پایه سفر یا بیرون رفتن نیستن، کل عمرشون رو همینجوری گذروندن الانم که پیر شدن و بدتر خانه نشین. 

مادربزرگم و خاله هام مشهد زندگی میکنن آخرین بار ۹سال پیش دیدمشون. دوست دارم برم اونجا هم زیارت و هم یه جور تفریح بشه ولی به خاطر همین که رفت و آمد نداشتیم حس معذب بودن دارم.مامان بابام نمیان. یا نباید سفر برم یا باید تنها برم. یه شهر دیگه هم خاله هام و دایی هام و پدربزرگ و مادربزرگ دیگم زندگی میکنن اونجا هم ۴ سال پیش رفتم دوست دارم برم ولی همش حس بد میگیرم که نکنه زشت باشه من تنها رفتم اونجا😢 اگه رفت و آمدمون زیاد بود مشکلی نداشتم، مشکل اینجاست چون زیاد نمیریم حس بدی دارم که مادرم که بچشونه بهشون سر نزده ولی من که نوه هستم تنها پاشدم اومدم.. شهرشون هم زیاد جای تفریحی نداره یه شهر کویریه همش باید خونه باشم پیششون. نگرانم درموردم فکر کنن چه بیچاره هستم که خانواده جایی نمیبرتم😭 آخه همشون اخلاق بد بابام رو میدونن که چقدر ظالمه نمیذاره مامانم حتی بره خانوادشو ببینه، هیچ جا نمیرتمون. شهرهای دیگه هم بابام نمیذاره برم، فقط مشهد و اون شهر دیگه رو میذاره. چیکار کنم برم یا نه😭

لطفا کسی بی احترامی نکنه مرسی♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو مشهد هم دلت باز میشه هم حالت خوب میشه هم مدت بیشتریه که مشهد نرفتی

در مورد فکر اونا هم مهم نباشه برات، بالاخره هرکس اخلاقی داره باید ب خودت افتخار هم بکنی ک تنها رفتی سفر و تو خونه نموندی بسازی

و اینکه خودت فامیلاتون رو بهتر میشناسی ولی اگه میدونی واسه یکی دو روز خونشون موندن باهات اخم و تخم نمیکنن برو ببینشون یخ بینتون هم کم کم اب میشه

برو مشهد هم دلت باز میشه هم حالت خوب میشه هم مدت بیشتریه که مشهد نرفتیدر مورد فکر اونا هم مهم نباشه ...

نه اخم و تخم نمیکنن اتفاقا کلی خوشحال میشن فقط من نگرانم فکر کنن بیچارم که مجبورم اینجوری و بدون هیچکس سفر کنم و اگر پرسیدن چرا مامانت نیومد سر بزنه چی بگم

بنظرم برو هم دلت باز میشه هم میری حرم هم آب وهوایی عوض میکنی نهایت اگر دیدی خوش نیست برمی‌گردی دیگه ولی همین سفر خودش خوبه

مخصوصا الان حال و هوای مشهد خوشه 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عزیزم اگه پرسیدن چرا تنها اومدی و عجبی سر زدی 

بگو مادر جون پدر مادرم که نمیارن الانم که بزرگتر شدم دیگه از این به بعد تو هر فرصتی این نیومدنا و سر نزدنا رو جبران میکنم البته اگه قبول کنید 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

شهری که اقوام پدری هستند برو حداقل اذیت نمیشی شهر فامیل مادری همه سراغ مادرت میگیرن 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

نه اخم و تخم نمیکنن اتفاقا کلی خوشحال میشن فقط من نگرانم فکر کنن بیچارم که مجبورم اینجوری و بدون هیچ ...

برو خونه دوتا بابازرگ رو برو .اگه پرسیدن بگو بابامو که میشناسید و لبخند بزن تودشون میدونن .اتفاقا خوشحال میشن برو حتما .

کنکور چه کردی

شهری که اقوام پدری هستند برو حداقل اذیت نمیشی شهر فامیل مادری همه سراغ مادرت میگیرن

مشکل اینجاست هر دوتا شهر اقوام مادرین😢، پدربزگم و مادربزگم وقتی مامانم بچه بود طلاق گرفتن و بعدا ازدواج کردن و الان دو شهر مختلف زندگی میکنن