2777
2789
عنوان

تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 100 پست
راست میگی ولی ... اگر نرم هیچوقت خودم نمیبخشم ک چرا ندیدمش💔 گف اسمشو بزارم روی پسرم گفتم اگر با یکس ...

بابا این خیلی بچس یعنی چی اسمشو بذاری رو بچه ات،  قهرم می‌کنه😂 هوا ورش داشته هااا، 

این که میگی خودمو نمیبخشم اگه نبیننمش در واقع داری با این حرفا خودتو گول میزنی یعنی چی خودتو نمیبخشی، اتفاقا بعداً خودتو خواهی بخشید که فلان روز نرفتم ببینمش و دامن نزدم به این حس ، 

بابا این خیلی بچس یعنی چی اسمشو بذاری رو بچه ات، قهرم می‌کنه😂 هوا ورش داشته هااا، این که میگی خودم ...

بخدا بش میگفتم بالا چشمت ابرو قهر میکرد میگفتم خیانت کنی ولت میکنم قهر میکرد فوش و میکشید بهم بهش فوش دادم گفتم لاشی قهوه ایم کرد رفتم التماس ک نرو 💔

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ناراحت نمیشی منم نظرمو اینجا بذارم برات. بنظرم قصدرفتن نداشتی و فقط خواستی اینارو بگی ک سرعقل بیاد و اشتباهاتشو بپذیره و خوب بشه و بیشتربیاد سمتت و انتظار اینو نداری ک اونم بگه باشه خداحافظ . من فقط توی متنت همچین درخواستی رودیدم. و بعدشم اگه ب چیزی ک خواستی نرسی عصبانیت و خشم جای اون مودبانه و احساساتی حرف زدن رو میگیره و حدس میزنم پیام بعدیت طور دیگه ای باشه😃

اگه ناراحت نمیشی منم نظرمو اینجا بذارم برات. بنظرم قصدرفتن نداشتی و فقط خواستی اینارو بگی ک سرعقل بی ...

تا حالا بهش از گل نازک تر نگفتم جز ۲ بار اونم فوش بدی ندادم گفتم لاشی بهش . درسته نمیخاستم برم ولی مجبورم و میدونم واسش مهم نیست و کاری نمیکنم حتی اکانت دادم بهش ک جوابشو نبینم 🥲💔 ناراحت نمیشم عزیزم راحت باش

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بخدا بش میگفتم بالا چشمت ابرو قهر میکرد میگفتم خیانت کنی ولت میکنم قهر میکرد فوش و میکشید بهم بهش فو ...

پرنسسمون چند سالشه؟؟😂

بابا خودتو راحت می‌کنی ، سخته دل کندن ولی بهتر از اینه که ارزش خودتو ندونی ،فوقش چند روز گریه می‌کنی بعد یادت میره، بعد یه آدم خوب میاد سراغت، عشق واقعی رو تجربه میکنی که اصلا میفهمی‌ اون حس پوچ بوده

پرنسسمون چند سالشه؟؟😂بابا خودتو راحت می‌کنی ، سخته دل کندن ولی بهتر از اینه که ارزش خودتو ندونی ،فو ...

۲۰ سالشه هم سن منه

کم سنه،خیلی ام کم سنه،

هعییی چی بگم ؟ با هزار تا دختر بوده سر هزار نفر بازی درآورده ازشون سپ استفاده کرده . من گفتم با من اوکی شو‌دوست دارم و ...... کلی التماس گفت ن حسی بت ندارم فق چون گفتم مث دخترای دورت نیستم هر ساعتی بیرون باشم هرکاری کنم خ‌ونه بیام و .... 💔🥲

هعییی چی بگم ؟ با هزار تا دختر بوده سر هزار نفر بازی درآورده ازشون سپ استفاده کرده . من گفتم با من ا ...

وای دختر تو منو دیوونه می‌کنی 😬😬 این همه فضیلت داشته  بازم این قدر  دوسش داری ،  اینارو نمی‌دونستم با همون بداخلاقی و فحاشی او حرفارو بت میگفتم حالا دیگه چی بگم،😬 میخوای خودتو بد بخت کنی؟ الحق که درسته دخترا پسرای بد رو بیشتر دوست دارن😮‍💨

اصلا  اگه اوکی بود باهات قصدت ازدواجه، اگه اونم خواست باهات ازدواج کنه میتونی گذشتشو قبول کنی؟

نمیدونم دخترا چرا این طور شدن پسر هرچی ببخشید لاشی تر باشه بیشتر دوسش دارن

ول کن بره چرا اینقد نامه نوشتی

چون دوسش دارم💔

وای دختر تو منو دیوونه می‌کنی 😬😬 این همه فضیلت داشته بازم این قدر دوسش داری ، اینارو نمی‌دونستم ...

گذشته هست دیگ منم یدونه اکس داشتم حالا این تعداد اکساش بیشتره 💔🥲

التماس کنی بیاد کلی بازی درمیاره سگ محلش کن

دیگه تموم شد کاری نمیکنم💔🥲

گذشته هست دیگ منم یدونه اکس داشتم حالا این تعداد اکساش بیشتره 💔🥲

خودتو داری گول میزنی؟!

تو یه دونه داشتی ولی ارزش خودتو با اون اکس هم حفظ کردی

اون داری میگی از همشون سو استفاده میکرده،

اگه گذشته است یعنی میگی دیگه قرار نیست وارد رابطه بشه و آینده اش پاکه؟ یعنی الان شده بچه پاک وخوب؟

اینو درصورتی میتونی بگی گذشته بوده که الان پسر سر به راهی شده و توبه کرده نه این که این گذشته هی داره تکرار میشه