2777
2789
عنوان

تموم شد

1103 بازدید | 100 پست

با همه سختی بهش ی پیام دادم و خداحافظی کردم . بعد از اکانتی ک بهم داد اومدم بیرون تا جوابشو نشنوم.

متن پیام :

سلام خوبی ؟ شبت بخیر . خواستم باهات یکم حرف بزنم دیگه گفتم ممکنه که یکم حالت اوکی نباشه یا هرچی و ... 

من خلاصه یکمی حرف داشتم باهات . از وقتی ک باهات حرف زدم خیلی جاها شد ک هوامو داشتی و ... بماند ک لطف کردی ! خیلی جاها من باهات حرف زدم تا حد توانم برات وقت گذاشتم . درسته یکمی رفتارم بچگونه بود و ب حد امکان سنگین نبود ولی خب من این ۲ روز خیلی فکر کردم مخصوصا دیشب . ما حتی اگر دوست هم باشیم احترام بینمون نمونده و حرمت ها از بین رفته . حتی اگر حسی هم بهم داشتیم قطعا رابطه خوبی نداشتیم . شاید رفتارت برای اطرافیانت عادی باشه و من کاری به اینا ندارم . درسته قول دادم هیچوقت نرم و ولت نکنم . ولی هرجور حساب کنی ب صلاح جفتمون هست . من آدمی هستم ک تا حد توانم تلاش میکنم برای کسی برام مهمه ب نظر خودم برای تو و یا اون زمان برای گنجی ۱۰۰ خودم رو گزاشتم ! ولی خب نشد . هرکس شخصیت و غروری داره و من اصلا با خیلی از رفتار هات نمیتونم کنار بیام همونجور ک گفتم من نه مثل رفیقت رویا هستم نه یوسف نه فاطی ته ساجی نه ملیسا . من یکم تلاش می‌کنم وقتی دو‌طرفه نباشه رها میکنم . صلاح دونستم ک بهت توضیح بدم . من تلاشم رو‌برات کردم تا الان وقتی تاثیر نداشته قطعا در آینده هم تاثیری نداره & 

بهتره با دخترای دورت ک بهتر درکت میکنن و‌تعریفشون رو‌ میکنی مثل رویا جون و فاطمه و ساجده و ملیسا و ... در ارتباط باشی ک درکت کنن . 

خیلی ممنون بابت اکانت ک دادی هیچکدوم از مخاطبان رو چک نکردم ♡ 

و اینکه من فراموشت نمیکنم تو‌ب هر حال دوست خوبی برام بودی 

فوت رسول و نامادرتون رو تسلیت میگم ایشالا غم اخرتون باشه .

امیدوارم توی زندگیت موفق باشی . خیلی دوست داشتم ک ادامه دار باشه رابطمون ولی چون هرچی میپرسم درمورد حست ب من و خیلی چیز های دیگ میگی‌نمیدونی‌و‌یا حس اشتیاقی نداری ترجیح میدم دور باشیم و‌خیالم راحته ک آدم دورت هست هواسشون بهت باشه . امیدوارم توی زندگیت دیگه غم نبینی و موفق باشی ❤️ خیلی از آشنایی باهات خوشحال شدم سر تمامی قول ها و‌قسم هام هستم یادت نره.  

راستی یکشنبه و دوشنبه من ساعت ۵و نیم میام دم مسجد امام رضا یکم میشینم . اگر خاستی بیا اگر نه که هیچی 😅

مراقب خودت باش . دعات میکنم امشب . خوبی بدی دیدی حلال کن عزیز بدی ای کردم حرفی زدم از روی ندونستن بوده💔

حلال کن . 

من همیشه پیشتم یادت نره . توی فکرم پیشتم ؛ یادته؟ 

خدانگهدار 🫂

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی یکشنبه و دوشنبه من ساعت ۵و نیم میام دم مسجد امام رضا یکم میشینم . اگر خاستی بیا اگر نه که هیچی 😅

🚫این یعنی چیییییی😬😬😬وقتی تمومش کردی اینو چرا میگی خواهر من🤦‍♀️

وا این که بیشتر قربون صدقش رفتی آخر سرم چراغ سبز دادی دم مسجدم 😑😑😑😑

یادش بخیر قدیما در همچین لحظاتی طرف رو با خاک کوچه یکی میکردم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

چقدر زیبا و عاقلانه بود:)

قربونت برم خیلی سخت بود ولی خب ... تاپیک قبلی مو بخونید متوجه میشید 🖤🥲

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

راستی یکشنبه و دوشنبه من ساعت ۵و نیم میام دم مسجد امام رضا یکم میشینم . اگر خاستی بیا اگر نه که هیچی ...

دلم نیومد نبینمش 🥲

از نامه مشخصه که چقد دوسش داری و اگ اون تلاش کنه برای برگشتن حتما برمیگردی.داشتی ناز میکردی انگار ای ...

نه بابا ناز کجا بود ؟ از اکانتی ک داد بم اومدم بیرون جوابشو نبینم 🖤

راستی یکشنبه و دوشنبه من ساعت ۵و نیم میام دم مسجد امام رضا یکم میشینم . اگر خاستی بیا اگر نه که هیچی ...

اخه خیلی سعی کردم ولی خب نشد نبینمش دلم واسش تنگ میشه