با همه سختی بهش ی پیام دادم و خداحافظی کردم . بعد از اکانتی ک بهم داد اومدم بیرون تا جوابشو نشنوم.
متن پیام :
سلام خوبی ؟ شبت بخیر . خواستم باهات یکم حرف بزنم دیگه گفتم ممکنه که یکم حالت اوکی نباشه یا هرچی و ...
من خلاصه یکمی حرف داشتم باهات . از وقتی ک باهات حرف زدم خیلی جاها شد ک هوامو داشتی و ... بماند ک لطف کردی ! خیلی جاها من باهات حرف زدم تا حد توانم برات وقت گذاشتم . درسته یکمی رفتارم بچگونه بود و ب حد امکان سنگین نبود ولی خب من این ۲ روز خیلی فکر کردم مخصوصا دیشب . ما حتی اگر دوست هم باشیم احترام بینمون نمونده و حرمت ها از بین رفته . حتی اگر حسی هم بهم داشتیم قطعا رابطه خوبی نداشتیم . شاید رفتارت برای اطرافیانت عادی باشه و من کاری به اینا ندارم . درسته قول دادم هیچوقت نرم و ولت نکنم . ولی هرجور حساب کنی ب صلاح جفتمون هست . من آدمی هستم ک تا حد توانم تلاش میکنم برای کسی برام مهمه ب نظر خودم برای تو و یا اون زمان برای گنجی ۱۰۰ خودم رو گزاشتم ! ولی خب نشد . هرکس شخصیت و غروری داره و من اصلا با خیلی از رفتار هات نمیتونم کنار بیام همونجور ک گفتم من نه مثل رفیقت رویا هستم نه یوسف نه فاطی ته ساجی نه ملیسا . من یکم تلاش میکنم وقتی دوطرفه نباشه رها میکنم . صلاح دونستم ک بهت توضیح بدم . من تلاشم روبرات کردم تا الان وقتی تاثیر نداشته قطعا در آینده هم تاثیری نداره &
بهتره با دخترای دورت ک بهتر درکت میکنن وتعریفشون رو میکنی مثل رویا جون و فاطمه و ساجده و ملیسا و ... در ارتباط باشی ک درکت کنن .
خیلی ممنون بابت اکانت ک دادی هیچکدوم از مخاطبان رو چک نکردم ♡
و اینکه من فراموشت نمیکنم توب هر حال دوست خوبی برام بودی
فوت رسول و نامادرتون رو تسلیت میگم ایشالا غم اخرتون باشه .
امیدوارم توی زندگیت موفق باشی . خیلی دوست داشتم ک ادامه دار باشه رابطمون ولی چون هرچی میپرسم درمورد حست ب من و خیلی چیز های دیگ میگینمیدونیویا حس اشتیاقی نداری ترجیح میدم دور باشیم وخیالم راحته ک آدم دورت هست هواسشون بهت باشه . امیدوارم توی زندگیت دیگه غم نبینی و موفق باشی ❤️ خیلی از آشنایی باهات خوشحال شدم سر تمامی قول ها وقسم هام هستم یادت نره.
راستی یکشنبه و دوشنبه من ساعت ۵و نیم میام دم مسجد امام رضا یکم میشینم . اگر خاستی بیا اگر نه که هیچی 😅
مراقب خودت باش . دعات میکنم امشب . خوبی بدی دیدی حلال کن عزیز بدی ای کردم حرفی زدم از روی ندونستن بوده💔
حلال کن .
من همیشه پیشتم یادت نره . توی فکرم پیشتم ؛ یادته؟
خدانگهدار 🫂