2777
2789
عنوان

تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 100 پست
راستی یکشنبه و دوشنبه من ساعت ۵و نیم میام دم مسجد امام رضا یکم میشینم . اگر خاستی بیا اگر نه که هیچی ...

🤣🤣🤣,نخ بادبادک داد دستش ک گم نش....

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
هر موقع متن طولانی میدادم میخوند اینم حتماااا میخونه ولس خب جوابشو من نمیدونم 💔 ندیدم .

عزیزم💔

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرش خراب کردی، شما عزیزم وقتی غرور داری که نمی‌ذاری هرچی بهت بگه، وقتی واسه خودت ارزش قائلی و اینارو داری میگی با قربون صدقه و بیا ببینمت برگشتی سر پل اول. اگه دوباره ببینی قطعا دوباره هوایی میشی دوباره و صد باره پیام میدی اگه سین نکرده اون قسمتارو پاک کن 

عزیزم💔

💔🙃

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

💔🦋

این قلب شکشته هم نفرست

شاد باش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

آخرش خراب کردی، شما عزیزم وقتی غرور داری که نمی‌ذاری هرچی بهت بگه، وقتی واسه خودت ارزش قائلی و اینار ...

ب یسری دلایل اکانت نداشتم اون اکانت داشت داد ب من منم بعد ارسال پیام از اکانت اومدم بیرون . ک نبینم پیامشو . بعد یچیز دیگه این که نمیاد 💔🥲

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

این قلب شکشته هم نفرستشاد باش

❤️مرسی

❤️مرسی

بوس😘🌺✨️

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

🤣🤣🤣,نخ بادبادک داد دستش ک گم نش....

کاش نفهمی درد منو :)

ب یسری دلایل اکانت نداشتم اون اکانت داشت داد ب من منم بعد ارسال پیام از اکانت اومدم بیرون . ک نبینم ...

بازم اون که میبینه چی فرستادی، نمیاد دیگه بدتر، می‌دونستی نمیاد و ببخشید خودتو کوچیک کردی عزیزمن؟

بازم اون که میبینه چی فرستادی، نمیاد دیگه بدتر، می‌دونستی نمیاد و ببخشید خودتو کوچیک کردی عزیزمن؟

نمیدونم شاید اونم بیاد از دور منو ببینه ولی ی حسی میگ نمیاد  حسی میگ میاد نمیدونم 🥲

نمیدونم شاید اونم بیاد از دور منو ببینه ولی ی حسی میگ نمیاد حسی میگ میاد نمیدونم 🥲

این دیدنه حس رو بیشتر می‌کنه عزیزم خودتم می‌دونی ، دل کندن دوباره سخت میشه برات، تو که میدونی آینده بخوبی نداری باهاش، اینا هم حس های گذراییه که قبل ازدواج خیلی زیاده فکر کن اگه ازدواج کنی باهاش اگه باهات بد حرف بزنه متنفر میشی ازت میبینی اون حساب خام و الکی بوده

این دیدنه حس رو بیشتر می‌کنه عزیزم خودتم می‌دونی ، دل کندن دوباره سخت میشه برات، تو که میدونی آینده ...

راست میگی ولی ... اگر نرم هیچوقت خودم نمیبخشم ک چرا ندیدمش💔 گف اسمشو بزارم روی پسرم گفتم اگر با یکس ازدواج کنم ک نمیکنم ولی اگر شد بهش خیانت نمیکنم اسمتو بزارم ک یادت بیوفتم قهر کرد 💔 خیلی بد اخلاق