2777
2789
عنوان

طلسم شدن

106 بازدید | 10 پست

بچه ها من خیلی شک دارم ک  طلسم شده باشم 

بیشتر اوقات با خواب های بد از خاب بیدار میشم و جیغ میزنم. (یا از بلندی سقوط میکنم یا ام اینکه ی چیزای عجیب غریبی دنبالم مبکنن) 

و اینکه بیشتر اوقات بی دلیل کسلم و یهو حالم بد میشه و اینکه ساغت خابم هم منظم نیس. 

گاهی اوقات هم نصفه شب بی دلیل از خاب میپرم 

و اینکه حس مبکنم ذهنم از قبلا کند تر شده و فراموشی زیاد دارم و همه چیزو هی یادم میره و اینکه حس مبکنم درس هامو ام مصه قبل قشنگ نمبتونم بخونم 😐

اسکیزوفرنی نیستین؟؟؟؟ 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکیزوفرنی نیستین؟؟؟؟

چند وفت پیش رفتم پیشه ی دعا نویس ب خاطر همین خاب های بدم. گغت ک تو داری جنون میگیری. منم حرفشو جدی نگرفتم 😐

بعد الان شانسی تو گوگل نشونه های طلسم شدن رو خوندم دیدم 7.8 تاش رو دارم 😐

آزمایش هم دادم دکتر گفته همه چیت اوکیه 😐

بیخود خودتو غرق خرافات نکن.

تو جوونی و این حرفا از تو بعیده

ماوراالطبیعه وجود داره ولی نه اینقدر ملموس و مخرب.

زندگیتو بکن. درستو بخون و یه برنامه ی منظم از تفریحات سالم داشته باش

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
بیخود خودتو غرق خرافات نکن.تو جوونی و این حرفا از تو بعیدهماوراالطبیعه وجود داره ولی نه اینقدر ملموس ...

آخه چرا همش خاب میبینم ک از بلندی پرت میشم پایین؟ 😐😐

آخه چرا همش خاب میبینم ک از بلندی پرت میشم پایین؟ 😐😐

اونو منم دارم

از نظر دکترا یه تیک عصبیه

اینا همه واسه سن و سالت و موقعیت تحصیلیت طبیعیه. بهش بها نده بزرگشم نکن

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
اونو منم دارماز نظر دکترا یه تیک عصبیهاینا همه واسه سن و سالت و موقعیت تحصیلیت طبیعیه. بهش بها نده ب ...

آخه نگاه هم بابام اینطوریه هم من 

جفتمون هم ابن خاب ها را می‌بینم و با جیق از خاب بیدار میشیم