2777
2789
شامپو بچه؟ این همه شوینده ملایم و خوب هستمن خودم میسلارواتر برند تراست رو استفاده میکنم و راضیم ازش

Ph شامپو بچه چون با پوست بچه سازگاره حالت قلیایی نداره و پوست رو کدر نمیکنه یا خیلی پوست رو ببره و باعث خشکی بشه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

میسلار واتر اقتصادی و خیلی خوب میخای میسلار دافی من استفاده میکنم بعد ارایش بعد ازونم تونر هیالورونی ...

درست است خوندم بعد تونر صورتت و لیف میزنی؟

فکر کنم مراحل روتین و داری اشتباه میزنی گلم

بعد میسلار بهتره با یه شوینده ملایم پوست شسته بشه و خشک بشه بعد تونر استفاده بشه که هم پی اچ پوست و تنظیم کنه، هم برای سومین بار پوست و پاکسازی کنه و آماده جذب سرم و کرم بشه بعدش می تونید سرم آبرسان هیالورونیک اسید بزنی و در نهایت با یه کرم مرطوب کننده روتین و تمام کنی

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

Ph شامپو بچه چون با پوست بچه سازگاره حالت قلیایی نداره و پوست رو کدر نمیکنه یا خیلی پوست رو ببره و ب ...

ولی آلودگی پوست رو عمقی تمیز نمیکنه کلا سازوکار شامپو برای آلودگی کف سر بچه ای نه صورت یه آدم بالغ 

نوع آلودگی ها متفاوتند

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

درست است خوندم بعد تونر صورتت و لیف میزنی؟فکر کنم مراحل روتین و داری اشتباه میزنی گلمبعد میسلار بهتر ...

بله درسته باید اول شوینده بزنم بعدش تونر اشتباه کردم مرسی 😁♥️

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

چطور بود یعنی؟من یمدته میزنم نمیتونم بفهمم خوبه یا نه

من دوفازش رو گرفتم ولی خوب نبود باز هر چی بود از این اسکین وانه که الان گرفتم بهتر بود این خیلی پوستم رو خشک کرد

دوفازش چرب بود یکم ، کدر میکرد صورتم رو 

شرکت لیاتیم ثبت نام کن (محصولات آرایشی مراقبتی پوست مو

محصولاتش رو به قیمت تولید بگیر

تخفیفات پلکانی هم داره

و رضایت مشتریان و نظرات در سایت هست

تحت لیسانس سوئیسِ

بدون پارابن-الکل و آلومینیوم /بدون سولفات

نماینده شرکت در روبیکا لینک رو بگیر

@trustisho

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

هر چی میدونم دربارهی انواع میسلار واتر و... میگم ایشالا پولتون حروم نشه (خودم خسته شدم از این جمله ) ولی عیب نداره به محبت های شما می ارزه 

اول خیلی سریع بگم بعضیا تونر و با میسلار اشتباه میگیرن یا مثلا با شوینده صورت فرقشو نمیدونن که میگم : اولا که میسلار واتر پاک کننده ارایش هست و تونر ph پوست و تنظیم میکنه فواید دیگه هم داره مثل کنترل چربی ولی کاربردش با میسلار فرق داره . حالا بعضیا میگن فرق میسلار با شوینده چیه که باید بگم میسلار نیاز به ابکشی نداره و آرایش و به خصوص خیلی خوب پاک میکنه و بعد اون شوینده میزنن مثلا که عمقی میشوره صورت رو. اگر ارایش میکنید و از میسلار استفاده نکنید ممکنه منافذ صورت بسته بشه به صورت کامل و باعث مشکلات پوستی بشه . و اینکه شوینده صورت بعضی وقتا نمیتونه به خوبی آرایش و پاک کنه 

حالا خود میسلار واتر ها دو نوع هستن 1 فاز و 2 فاز . یک فاز فقط با آب هست و قوی تر هست اما برای پوست ها حساس خوب نیست ولی 2 فاز هم فاز آب و داره هم روغن که مواد پایه روغن ( محصولات آرایشی ) با فاز روغنش خیلی خوب پاک میشه و دیگه فاز آبش مثل یک فاز قوی نیست و برای همین میشه برای دور چشم و لب ها هم استفاده کرد . اگر حساس نیست پوستتون 1 فاز و اگر هست 2 فاز استفاده کنید 

حالا کدوم مارک میسلار ها خوبه : به ترتیب اگر توان مالی دارد میسلار واتر برند آنوا ، بایودرما ، گارنیر و سیمپل 

محصولاتی که اسمشون روغن داره همون 2 فاز هستن . دوستانی که از کرم پودر های سنگین مخصوصا استفاده میکنید حتما میسلار خوب بگیرید 

میسلار های ایرانی هم معمولا پوست و خشک میکنن و خوب نیستن 

(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم