2777
2789
عنوان

دوست من

92 بازدید | 3 پست

کلا من سه چهار تا دوست دارم که فقط یکیشون توی شهر ما زندگی می‌کنه و همکارمه. خیلی با معرفته. پنج سال ازم بزرگتره. خوشگله. یه پسر مدرسه ای داره. مودبه‌. ولی یه کارهایی می‌کنه نارحتم. سالهاست که پالس منفی میده. همیشه در حال غر زدنه. حسرت نداشته هاشو میخوره. به زندگی بقیه حسادت می‌کنه. همش میگه موفق نیستم. دارو مصرف می‌کنه. سطح اقتصادی مون تقریبا مثل همه، با این تفاوت که اونا از نسل قبل وضع مالیشون خوب بود الان بدتر شده و ما قدیم وضع مالیمون خوب نبود و با کار و تلاش خیلی بهتر شد. درآمد ما بیشتره. ولی دوستم موند بالاست. من همه چیزو یکم ساده تر میگیرم. دوستم میاد خونم هیچوقت هیچی نمیخوره. میاد دفتر کارم میخواد بشینه صندلی رو پاک می‌کنه. یه بار دخترم خونشون توی پمپرز پیپی کرد بردم بشورم دوستم پلاستیک داد گفت پمپرزو بذار توی راهرو بیرون در و موقع رفتن هم با خودم بردمش. در صورتی که خونش گردگیری اساسی میخواست. خیلی اجتماعیه. خیلی حساسه. با دوستای دیگه ش تفریحات گرون میرن و وضع مالی دوستاش خیلی عالی تر از ماست. ولی با من که میاد بیرون میگه نریم کافیشاپ حیف پوله  . تقریبا هر روز با هم در تماسیم‌. سر کار همو میبینیم و زیاد هم به هم ویس می‌دیم هیچی پنهان نداریم صداقت کامل داریم.

سوال شغلی نپرسید

من مدلم اینطوریه که هرگز از کسی پول قرض نمی‌گیرم و نگرفتم هرگززز‌. فقط از مادرم و الان هم فقط از شوهرم قرض میگیرم پس میدم. یه بار پول کم داشتم برای خرید یه ماشینی فکر کنم. دوستم گفت بیا من بهت بدم و سود ماهانه بده بهم. گفتم نه مرسی. و تعجب کردم و نارحتم شدم که پیشنهاد سود داده

سوال شغلی نپرسید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷