پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6243 عنوان مدرسه های نمونه دولتی 251 بازدید | 7 پست سلام دوستان کسی میدونه سطح علمی مدرسه های نمونه دولتی متوسطه دوم در چه حد است؟ وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم 1403/06/13 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6243 معمولی رو به بالا خیلی از دبیر انتظار بالا دارن؟ وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
green_mind عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 2290 معلم های خوبسطح علمی بالاتر وامتحاناشم بهترهجزوه و تدریس معمولا بهتر از مدارس عادیه ساقی به نور باده برافروز جام ما
پاییزرویایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6243 معلم های خوبسطح علمی بالاتر وامتحاناشم بهترهجزوه و تدریس معمولا بهتر از مدارس عادیه منم باید زیست دهم و یازدهم نمونه دولتی تدریس کنم وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
11imlost عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 2027 خیلی از دبیر انتظار بالا دارن؟ نه ، دبیراشم معمولی هستن زیاد قوی نیستن ، و البته خیلی هم خوش اخلاقن دبیرای نمونه لازم نیست خیلی قوی باشن در حدی که خوب درس بدن کافی
green_mind عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 2290 منم باید زیست دهم و یازدهم نمونه دولتی تدریس کنم عزیزم بسلامتی ایشالامعلمای زیست ما برامون نکات مهم تستی و نکات شکل ها رو میگفتن تو کتاب مینوشتیماخر کلاسم سوالامونو میپرسیدیم ساقی به نور باده برافروز جام ما
green_mind عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 2290 نه ، دبیراشم معمولی هستن زیاد قوی نیستن ، و البته خیلی هم خوش اخلاقن دبیرای نمونه لازم نیست خیلی قوی ... منم قبول دارم برا ما واقعا خوش اخلاق بودن و بشدت با شخصیتبین دانش اموزا فرق نمیذاشتن کسیو ضایع نمیکردن بخاطر نمره کم یا حرف زدن و پچ پچ کردن. باهمه مهربون بودنخیلی خاطره خوبی ازشون دارم ساقی به نور باده برافروز جام ما