2777
2789
عنوان

درد زایمان زودتر از تاریخ سزارین

533 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من برای هفته آینده تاریخ بیستم نوبت سزارین دارم ولی دو روز هست که وقتی میشینم یا راه میرم درد زیر شکم دارم به دکتر و ماما گفتم گفتن علائم نزدیک شدن زایمانه من چون مشهدم و بیمارستانم اطراف حرمه نمیتونم فردا یا امشب برم بیمارستان چون خیابونا بسته ان. نامه ی سزارین از پزشکم دارم بنظرتون با نامه برم بیمارستان اگر زودتر از موعد دردم گرفته باشه سزارین میکنن؟ معاینه هم میکنن؟ چون من سزارین میخوام بشم تا الان هیچ معاینه لگنی انجام ندادم 

ار دکترت میپرسیدی عزیزم . زنگ بزنی منشی جواب میده؟ اینجا ک اینطوریه میپرسیم منشی از دکتر میپرسه جواب میده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ار دکترت میپرسیدی عزیزم . زنگ بزنی منشی جواب میده؟ اینجا ک اینطوریه میپرسیم منشی از دکتر میپرسه جواب ...

از پزشکم سوال کردم گفتن باید برم بیمارستان. اما روزی که بهم نامه سزارین داد گفت اگه زودتر دردت گرفت با نامه بری بیمارستان 

از پزشکم سوال کردم گفتن باید برم بیمارستان. اما روزی که بهم نامه سزارین داد گفت اگه زودتر دردت گرفت ...

خب اونجا اطلاع میدن پزشکت اورژانسی میاد .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگه دردت با استراحت از بین میره برای زایمان نیست و بیستم میتونی نگهش داری اما اگر انقباض مثل شل و سفت شدن شکم داری و دلدرد و‌ کمردرت با دراز کشیدن خوب نمیشه برو بیمارستان قسمت زایشگاه تا ازت نوار قلب جنین بگیرن و ببینن رحمت انقباض داره یانه. اگه اکی بود که میتونی صبر کنی اگر نوار قلب مورد داشت خودشون همونجا به پزشک زنگ میزنن و مشورت میگیرن که بستریت کنن برای سزارین یا نه. روال اینطوره.

اگه دردت با استراحت از بین میره برای زایمان نیست و بیستم میتونی نگهش داری اما اگر انقباض مثل شل و سف ...

واقعا خیلی ممنون از راهنماییتون 🙏راستش انقباض ندارم ماه درد دارم که اونم سریع برطرف میشه و درد های شدیدی نیست این دردی که الان دارم فقط موقع راه رفتن سراغم میاد ولی خب میرم بیمارستان برای نوار قلب فقط مشکلم این بودکه اگر زودتر دردم بگیره سزارین میکنن یانه