دم نوش زنجبیل، تخم شوید، عسل بخور زمان پریود و قبلش
ورزش و پیاده روی کن
سردی نخور مگه با مصلحش
سعی کن زمان پریودی خصوصا 2 روز اول دوش کوتاه بگیری
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
حالا اینماه خیلی گرمی خوردم و حمام نرفتم5روز وااای داشتم خفه میشدم خلاصه رعایت کردم. زمان میبره تا ...
ورزش خیلی مهمه، زمان میبره بستگی به درجه سردیت داره، کلا رعایت این موارد برای سلامت زنان مهمه و بهتره دائمی باشه
از روز 3 میتونی بری حموم ولی ایستاده و کوتاه