2777
2789
عنوان

تجربه درباره گرم کردن رحم سرد

60079 بازدید | 38 پست

سلام

کسی تجربه رحم سرد داره

من تازه این قضیه رو فهمیدم و عادتهایی که تو دوران پریودم داشتم همش باعث رطوبت گرفتن و سردی رحم میشده.

ازین ماه تصمیم گرفتم هم خوراک هم عادتهام درست کنم.

یعنی تاثییر میذاره؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

آره حتما میذاره.

دم نوش زنجبیل، تخم شوید، عسل بخور زمان پریود و قبلش

ورزش و پیاده روی کن

سردی نخور مگه با مصلحش

سعی کن زمان پریودی خصوصا 2 روز اول دوش کوتاه بگیری

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم همیشه چیزای گرم بخور

عرق رازیانه

زنجبیل

خرما

گردو

فلفل

موز

...

هر روز سعی کن بخوری

دور کمرتم با شال ببند گرم نگه دار

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
آره حتما میذاره. دم نوش زنجبیل، تخم شوید، عسل بخور زمان پریود و قبلش ورزش و پیاده روی کن سردی نخو ...

حالا اینماه خیلی گرمی خوردم و حمام نرفتم5روز وااای داشتم خفه میشدم خلاصه رعایت کردم.

زمان میبره تا جواب بده؟مثلا چندماه باید رعایت کنم دیگه

نشانه رحم گرم داشتن چیه؟

حرارت داخلی رحم، مزاج گرم، پریودی منظم

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
آره عزیزم همیشه چیزای گرم بخور عرق رازیانه زنجبیل خرما گردو فلفل موز ... هر روز سعی کن بخوری ...

بعداز پری دیگه فایده نداره.نه؟مخصوصا منکه کلا یکسال و نیمه تو اقدامم

نشانه رحم گرم داشتن چیه؟

نشونه خاصی نداره

پریودت عقب میوفته

کلا بدن زن سرده 

مخصوصا امروزیا

بخاطر تغذیه نادرستمون

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
حالا اینماه خیلی گرمی خوردم و حمام نرفتم5روز وااای داشتم خفه میشدم خلاصه رعایت کردم. زمان میبره تا ...

ورزش خیلی مهمه، زمان میبره بستگی به درجه سردیت داره، کلا رعایت این موارد برای سلامت زنان مهمه و بهتره دائمی باشه

از روز 3 میتونی بری حموم ولی ایستاده و کوتاه

بعداز پری دیگه فایده نداره.نه؟مخصوصا منکه کلا یکسال و نیمه تو اقدامم

ربطی به پریود نداره

همیشه گرمیجات بخور

کیست نداری؟

طبع خودم معمولیه پریودام منظمه ولی خونریزی و درد زیاد دارم که مثل مامانمم.

ولی مامانم اصلا مشکل بارداری نداشته

تازه اولین بارداریش خارج رحم بوده تو تخمدانش 

بعدا با یه تخمدان 2 تا دوقلو و 4تا تک باردار شده ماشااللله من بدبخت تو یکیش موندم هنووووز

زمان پری چیزای سرد نخور مثل ماست هندونه گوشت گوساله ماکارونی شکمتم ببند موز خرما عسل زیاد بخور یه ما ...

ممنونم ازت امیدوارم درست بشه