2777
2789
عنوان

تجربه درباره گرم کردن رحم سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 60111 بازدید | 38 پست
ورزش خیلی مهمه، زمان میبره بستگی به درجه سردیت داره، کلا رعایت این موارد برای سلامت زنان مهمه و بهتر ...

ورزش میکنم.حتما ایاناروهم رعایت میکنم.ممنونم ازت گلم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
نه خداروشکر ندارم.

خداروشکر

چون سردیجات کیست میاره 

آره زود حل میشه فقط رعایت کن لبنیات و بادمجون و خیار و...نخور گلم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر چون سردیجات کیست میاره  آره زود حل میشه فقط رعایت کن لبنیات و بادمجون و خیار و...نخو ...

اتفاقا همیشه بادمجون زیاد میخوریم.ولی دیگه رعایت میکنم.چشم حتما.خیلی لطف کردی عزیزم

اتفاقا همیشه بادمجون زیاد میخوریم.ولی دیگه رعایت میکنم.چشم حتما.خیلی لطف کردی عزیزم

فدات

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
وای مامان منم میگه من اصلا نفهمیدم کی و چجوری شماهارو باردار شدم ولی من نمیشم .اصلا به مامانم نرفتم ...

چند وقته منتظری عزیزم؟

چند وقته منتظری عزیزم؟

من کلا 14 ساله ازدواج کردم 3 تا سقط داشتم. از آخرین سقطم 2 سال گذشته و الان 10 ماهه توی اقدامم دوباره که نمیشه 😢 همه دکترا رو رفتم و همه دارویی خوردم اما خدا نمیخواد. آی یو آی هم کردم نتیجه نداد

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
من کلا 14 ساله ازدواج کردم 3 تا سقط داشتم. از آخرین سقطم 2 سال گذشته و الان 10 ماهه توی اقدامم دوبار ...

خیلی سخته میدونم عزیزم 

منم ای یو ای کردم و نشد

چرا نمیری سراغ ای وی اف؟

خیلی سخته میدونم عزیزم  منم ای یو ای کردم و نشد چرا نمیری سراغ ای وی اف؟

اتفاقا همسرم گفت آی وی اف کنیم هم میترسم هم گفتم یکم استراحت کنم بعد بازم برم دکتر ببینم نظرش چیه. 2 ماه دکتر نرفتم حالا شنبه نوبت دارم ببینم چی میشه توکل بخدا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

سلام دوستم 😊😊، خوبي عزيزم ؟ 😘

منم شنيدم ك رحم گرم كني زودتر نتيجه ميگيري 

منم چيزاي سرد زياد ميخورم . اخه ترشيجات خيلي دوست دارم . ولي چند ماهه سعي ميكنم گرميجات بخورم . 

خدايا شكرت 🌹💖 
اتفاقا همسرم گفت آی وی اف کنیم هم میترسم هم گفتم یکم استراحت کنم بعد بازم برم دکتر ببینم نظرش چیه. 2 ...

انشاالله تو ماه جديد باردار شي عزيزم 

انتظار سخته واقعا

خدايا شكرت 🌹💖 
شما میخوای آی وی اف کنی حالا؟

خداااااروشکر رفتم دکتر گفت زخم و عفونتت خوبه.قصد داشتم برم ولی شوهرم خیلی سرد شده درباره بچه میگه خسته ام بیخیال اگر خدا بخواد میده.نمیتونم زیاد اصرار کنم

سلام دوستم 😊😊، خوبي عزيزم ؟ 😘 منم شنيدم ك رحم گرم كني زودتر نتيجه ميگيري  منم چيزاي سرد زي ...

سلااام دوسی.اره منم مثل خودتم ازین ماه چیزای گرم تو پری خوردم.رازیانه هم یکروز درمیون دم میکنم با عسل و سیاه دونه میخورم.عرق بو مادران هم میخورم

سلااام دوسی.اره منم مثل خودتم ازین ماه چیزای گرم تو پری خوردم.رازیانه هم یکروز درمیون دم میکنم با عس ...

انشاالله همين ماه نتيجه بگيري عزيزم 

يه خانمي ب من گفت دراز نشست هم زياد برو تو ازازد سازي تخمك خيلي كمك ميكنه 

خدايا شكرت 🌹💖