2777
2789
عنوان

پیام های نامزده تحفم😂😂شاتتتت

327 بازدید | 18 پست

دوستیم دو ساله خودمم دوسش دارم😂خانواده ها هم میدونن هشت ماهه دیگه میاد خاستگاری..

یه چند سری درباره ی بیرون رفتن با دوستاش و اینکه گاهی مشروب میخوره(بگما هر روز براش نریختن بخوره گاهییی)از من پنهون می‌کنه غیر اینا هیچ مشکلی نداره خوش اخلاق مهربون احترام میذاره چیزیم ازش ندیدم حالا این سری بازم من فهمیدم خورده خودمم با گاهی خوردنش مشکل ندارم از پنهون کاریش عصبی میشم حالا میگه دست رو قرآن میذارم که نمی‌خورمو ببخشو فلانو چیکار کنم😂

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نکته رو که تو نامزدی جایی خوندم و خیلی به کارم اومد این که

مردا رو از هرررچیزی‌منع کنی بیشتر ب اون سمت کشیده میشن

من هیچوقت بهش نگفتم‌با رفیقات نگرد

فلان کارو نکن...

میگفتم هرکار میخای کنی بگو من پایه‌اتم

الان ناخوداگاه برای یک ساعتم با رفیقاش نمیره

هیچ کار خلافی هم‌نمیکنه😃

یه نکته رو که تو نامزدی جایی خوندم و خیلی به کارم اومد این کهمردا رو از هرررچیزی‌منع کنی بیشتر ب اون ...

اینو دیر فهمیدم الان انجام بدم ج میده؟

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

یه نکته رو که تو نامزدی جایی خوندم و خیلی به کارم اومد این کهمردا رو از هرررچیزی‌منع کنی بیشتر ب اون ...

اخع ب ادمش بستگی داره ادمی که سادست نه گفتن بلد نیست چطوری باید جمعش کرد از این کثافت بازیا با چه زبونی من نرم میشم فک میکنه خرم قولاش الکیه ازم