2777
2789
عنوان

درخاست ش.ا.رژ

224 بازدید | 12 پست

سلام بچها ها من امروز اومدم طبق معمول از کسی ک سیم ک.ارتش هم.راه اوله درخاست ش.ا.رژ کنم سیمه خودمم هم.راه اوله.وقتی کدشو زدم اومد این کد حذف شده بجاش این کد رو بزن ستاره یک ستاره 17مربع زدم فعال شد اس اومد شش هزار ریال وام دادن یعنی چی

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

توروخدا بیاین یعنی چی اخه این دیگه چجور بازی شون گرفته ای بابا

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا زدی درخواست شا رژ همه فکر کردن شا رژ میخوای هیشکی جرات نمیکنه پاشو بزاره تو تاپیکت😂

😄😄😄😐😐😐وای 😂😂بابا بیاین توروخدا 

دقیقا 😂😂😂😂حالا میخواستم بنویسم اخزای جدید مبارک😂😂😂😂😋

😁😁😁😳😳😆😆😆😆ببخشین توروخدا چجوری عنوانمو عوض کنم راس میگی😆😆😆

ش.ارژ اضطراری بوده برات دادن بعدا که ش.ارز زدی ازت گم میکنه اگه تو همون کد راهنمایی رو بزنی. متوجه میشی درخواست ش.ارژ لغو شده دیکهه

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 

فک کنم خودم فهمیدم فکر کنم تا آون تاریخ هردفعه چهل تومن ازم مالیات بگیرن کم کنن وامه دیگه😔😔😳😳😫😫😫😫😫😓😓😓😓

ش.ارژ اضطراری بوده برات دادن بعدا که ش.ارز زدی ازت گم میکنه اگه تو همون کد راهنمایی رو بزنی. متوجه م ...

وای چ بد😭😭😭😭😭😭😭😭حالا بجاش هم.راه اول خودش میده هردفعه ؟فقطم ششصد تومن چ زرنگ شدن😭😭

هم.راه اول خیلی نامرد شدی😔😭😭😭😔😔😔😔

میرم خیانت کنم بهش ایرانسل بگیرم😩😩خودت خاستی نامرد😤😕

حالا هروقت ش.ا.رژنداشته باشم میتونم بگیرم ازشون یا فقط یباره😤😤خیرنبینی هم.راه😒😣😣😞😞