2789
عنوان

شوهرم

141 بازدید | 7 پست

بچها حالم داغونه حالم داره از خودم این زندگیم بهم میخوره      شوهرم ب احساس من ی مسیله ای داره 

اینکه نمیدونم چجوری بگم در باره بقیه حرف میزنه 

و زمانی ک حرف میزنه ببخشید  انگار تحریک شده   این بقیه کین مادر من و خواهرم 

یعمی بچها  دارم نیمیرم 

الان اومدیم خونه مادرشوهرم تو اتاق  داشتیم حرف میزدیم همینجوری شوخی میکردیم نیخندیدم یهو بهم گفت مامان خوشگلت چطوره دلم براش تنگ‌شده 

بد چند ثانیه دیدم من معذرت میخوام بچها تحریک شده بش گفتم برا جی تحریک شدی ی سری چرت پرت گفت بعدک  میگه همینجوری خب تو تو بغلم بودی 

خیلی ناراحت شدم خیلی  گفتم اوکی فقط ی چیز بگم تو ذهنت نگه داشته باش ی روزی مرد دیکع ام برای من مادرت تحریک میشه برای خواهرت تحریک میشه 

بد گرف منو پرت کرد اون ور ی سری چیزا گفت  

باور کنید نمیدونستم باید کجا درمو بگم حالم دارم بهم میخوره از همه چیم خسته ام خیلی خسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن شما از فکر اون بدتر بوده چون روش بهت باز شده،این مسایلم به خاطر رابطه با محارن،اینستا و صدتا کثافتکاری مجازیه......

بهش میگفتی خوبه چند دقیقه پیش پیام دادم گفت سرسجاده داشتم نماز میخوندمو و دعاتون میکردم

احتمالا به رابطه چند نفره فکر میکنن، باید حتما حتما برید پیش روانکاو و روانپزشک 

وگرنه هر سال این موضوع بیشتر میشه و در آینده پیشنهادات مختلفی میده، تو روانشناسی به این مشکل ترویلیسم میگن اگه اشتباه نکنم