2777
2789

چه رنگی بخرم که مناسب محیط دانشگاه باشه 

باید فرم بپوشیم 

خودم نظرم رو سرمه ای هست 

ولی یه مدل که به سن دختر 18ساله بیاد 

مقنعه چه رنگی بپوشم به جز مشکی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه کدوم دانشگاهی که فرم میپوشید ؟

میری میبینی کلی استیلای خوشگل زدن 

تا دستت بیاد رنگی رنگی نبوش همون مشکی و اینا

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مگه کدوم دانشگاهی که فرم میپوشید ؟میری میبینی کلی استیلای خوشگل زدن تا دستت بیاد رنگی رنگی نبوش همون ...

فرهنگیانم 

استایل اونجا نمیشه زد 🤣

باید یا چادر بپوشی 

یا مانتو بلند دهه شصتی 🤣

یا فرم 

فرهنگیانم استایل اونجا نمیشه زد 🤣باید یا چادر بپوشی یا مانتو بلند دهه شصتی 🤣یا فرم

موفق باشی ❤

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

منم میخواستم بخرم ولی یه نفر گفت فقط جوگیرا و ترم اولیا میپوشن بعد دیگه مانتو ساده میپوشن🤐

دولتی و آزاد معلومه نباید رسمی پوشید 

این همه مانتو خوشگل و شلوارای شیک 

اینجا جز رسمی و چادر چاره ای نداری