2777
2789
عنوان

جاایی می‌شناسید ببریم بستریش کنیم

170 بازدید | 15 پست

دخترخاله ام دیوانه شده

دیروز خونه شون مهمون بودیم 

۳۱ سالشه. هر چی بهش میگفتیم میزد زیر گریه😐

میزد ب سر و صورتش میگفت دست از سر من بردارید

چی میخواید از من و ‌...

مامانشم بنده خدا میگفت افسردگی گرفته.

من پیشنهادم بهشون مشاوره بود

ولی انگار هر چی تو محیط خونه شون می مونه بد تر میشه 

فقط میگه منو از این خونه دور کنید

مامانش ( خالم)  گفت دلم نمیاد ولی می بریم بستریش می کنیم

گفتم کجا

گفت دیوونه خونه

تا اینو گفتیم زد زیر گریه زد به سر صورتش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلسم سیاه شده شاید 😑😑

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
چرا قبل از بستری نمیبرنش به یه روانشنناس یا روانپزشک خوب نشونش بدن

منم همینو گفتم

ولی کلا انگار نمیتونه تحمل کنه 

حتی خودشو یا پدر مادرشو.از همه فراری شده

با من خیلی صمیمی بود

از منم فراری شده 

یعنی چی

سرچ کن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
منم همینو گفتمولی کلا انگار نمیتونه تحمل کنه حتی خودشو یا پدر مادرشو.از همه فراری شدهبا من خیلی صمیم ...

خوب این بیماری روحی داره.خودشم نمیاد باید خانواده ش برن با دکتر یا روانشناس خوب مشورت کنن.اونا بیماریهای روانی رو میشناسن و میتونن تشخیص بدن

ببینید بیمارستان اعصاب روان اصلا اون طوری که فکرش میکنید نیست متاسفانه خیلی ها به خاطر کمبود اطلاعات در مورد یکسری چیزی ها افکار نادرستی در موردش دارن اگر رولنپزشک تشخیص بده که بستری برای دختر خالتون خوبه حتما این کارو بکنید چون واقعا حالش بهتر میشه اونجا به زندگی بر میگرده کلی هنر یاد میگیره ارامش میگیره به روانشناس و روانپزشک خوب اعتماد کنید  اون تصویری هم که از بیمارستان اعصاب روان تو فیلم ها نشونتون میدن با واقعیت یکی نیست

دیونه خونه؟؟  میگ  چتونه  بودن هیچ درمانی ببری دیونه خونه  متاسعم 

امروز نوبت بگیر ببر دکتدراعصاب  فقد دکتد اعصاب    یه دعای خیر هم ب من کن

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏