2777
2789
عنوان

اداره پست

198 بازدید | 8 پست

من بیشتر خریدامو اینترنتی انجام میدم و تاحالا این مشکل برام پیش نیومده

من هفته ی پیش از یه پیجی که قدیمم ازش لباس میخریدم،لباس سفارش دادم و بسته ی من نرسید،تو سایت پیگیری مرسوله ام نمیزنه که تحویل پستچی دادنش

بعد یه چند روز صبر کردم دیدم بازم بسته رو به پستچی ندادن،رفتم اداره پست میگن ما بسته رو به پستچی دادیم،شهرک ما جوریه که فقط با یه پستچی قرارداد بستن و فقط اون میاد و بعد از ظهر همون روز رفتم پیش پستچیه،با اونم بسته هارو چک کردیم،بسته ای به نام من وجود نداشت

الان هیچکی گردن نمیگیره،چه کار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کد مرسوله ات مطمئنی درسته ؟ آخرین پیام توی سامانه چی نوشته ؟ تحویل پستچی داده باشن باید توی سامانه ثبت کنند قبل اومدن پستچی هم معمولا یه پیامکی میاد که در جریان باشی چه بازه زمانی بسته ات به دستت میرسه شاید اصلا هنوز تحویل پستچی ندادن دیروزم تعطیل بوده 

کد مرسوله ات مطمئنی درسته ؟ آخرین پیام توی سامانه چی نوشته ؟ تحویل پستچی داده باشن باید توی سامانه ث ...

اره کد مرسوله درسته،منم همینو میگم که تحویل پستچی ندادن چون تو سایت زده که بسته رسیده شهرمون ولی رفتم اداره پست قبول نمیکنن،میگن ما دادیمش به پستچی

اره کد مرسوله درسته،منم همینو میگم که تحویل پستچی ندادن چون تو سایت زده که بسته رسیده شهرمون ولی رفت ...

بعضی ادارات کلا مراجعینشون زیاد میشه به صورت رندوم یه جوابی رو به همه میگن از سر باز کنند یکیش اداره پسته من کارم با اداره پست هم در ارتباطه و روزی نبود برم اونجا و مردم سر پیگیری بسته هاشون دعوا نکنند 😐😂 هر وقت میرفتم می‌دیدم سر تحویل بسته بین ارباب رجوع و پستچی و کادر اداری دعواست 😐😂 منم خرید اینترنتی زیاد انجام میدم از این موارد زیاد دیدم و خودمم یه نوع دیگه اش رو تجربه کردم در کل نگران نباش حتما روزانه دوبار تا قبل از پایان ساعت اداری سامانه رو چک کن به محض اینکه دیدی نوشته تحویل پستچی داده شده حتی اگر پیامک هم برات نیومد گوش به زنگ باش که سریع تحویل بگیری گاها پیش اومده پستچی دیده کسی پاسخگو نبوده برگشت زده به اداره و رفته باجه معطله اونجا هم بیشتر از تایم قانونی اداره بمونه مرجوع میشه به مبدأ .