2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

485 بازدید | 49 پست

سلام دیروز که روز ۱۳ ای یو ایم بود بی بی چکم منفی شد حالا به گفته شوهرم میرم ازمایش ولی اصلا امید ندارم تا صبح نخوابیدم ساعت ۶ هم بیدار شدم انقدر دلم شکست خیلی به این ای یو ای امیدوار بودم😭😭 دیروز خیلی گریه کردم

خب زوده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی امروز ازمایش هم نشون نمیده یا حداقل مشکوک بزنه ؟

شایدنشون بده

آی یوآی یه حسنی داره بدنت روآماده بارداری طبیعی هم میکنه

فقط کمرت روهمیشه ببند

عین ژاپنی ها

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
میرم امروز حرم امام رضا علیه السلام واست یه نینی سالم و صالح میگیرم 😘

😭😭😭😭 توروقران اره برام دعا کن بگو دست خالی برش نگردونین به خدا دلم شکسته دارم با گریه مینویسم به خدا دلم شکسته😭😭😭😭

😭😭😭😭 توروقران اره برام دعا کن بگو دست خالی برش نگردونین به خدا دلم شکسته دارم با گریه مینویسم به ...

من میرم میگم 

ولی خودت هم بهشون بگوووو اینقد مهربونن 

اینقد ناظرن

اینقد شنوا هستن 

میدن بهت 

روز شهادتشون فرداست تونستی یه نذری شله زرد یا هرچی‌تونستی بپز بده دو‌سه تا همسایه 

نینی تو‌ دلته غصه نخور

من میرم میگم ولی خودت هم بهشون بگوووو اینقد مهربونن اینقد ناظرناینقد شنوا هستن میدن بهت روز شهادتشون ...

اتفاقا دیروز شله زد داشتیم به ۱۲ نفر دادیم گفتم بی بی بزنم دلم شاد شه قسمش میدم به جوادش یا امام رضا تورو به جون پسرت منو اینسری دست خالی برنگردونین