جییییگر مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6393 عنوان 😭😭😭😭😭😭 497 بازدید | 49 پست سلام دیروز که روز ۱۳ ای یو ایم بود بی بی چکم منفی شد حالا به گفته شوهرم میرم ازمایش ولی اصلا امید ندارم تا صبح نخوابیدم ساعت ۶ هم بیدار شدم انقدر دلم شکست خیلی به این ای یو ای امیدوار بودم😭😭 دیروز خیلی گریه کردم 1403/06/13 | 06:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 خب زوده مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
جییییگر مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6393 خب زوده یعنی امروز ازمایش هم نشون نمیده یا حداقل مشکوک بزنه ؟
roshanayesobh عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 465 میرم امروز حرم امام رضا علیه السلام واست یه نینی سالم و صالح میگیرم 😘
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 یعنی امروز ازمایش هم نشون نمیده یا حداقل مشکوک بزنه ؟ شایدنشون بدهآی یوآی یه حسنی داره بدنت روآماده بارداری طبیعی هم میکنهفقط کمرت روهمیشه ببندعین ژاپنی ها مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
جییییگر مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6393 میرم امروز حرم امام رضا علیه السلام واست یه نینی سالم و صالح میگیرم 😘 😭😭😭😭 توروقران اره برام دعا کن بگو دست خالی برش نگردونین به خدا دلم شکسته دارم با گریه مینویسم به خدا دلم شکسته😭😭😭😭
جییییگر مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6393 شایدنشون بدهآی یوآی یه حسنی داره بدنت روآماده بارداری طبیعی هم میکنهفقط کمرت روهمیشه ببندعین ژاپنی ه ... انشالله نشون بده یه چی اره راست میگی چشم میبندم
roshanayesobh عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 465 😭😭😭😭 توروقران اره برام دعا کن بگو دست خالی برش نگردونین به خدا دلم شکسته دارم با گریه مینویسم به ... من میرم میگم ولی خودت هم بهشون بگوووو اینقد مهربونن اینقد ناظرناینقد شنوا هستن میدن بهت روز شهادتشون فرداست تونستی یه نذری شله زرد یا هرچیتونستی بپز بده دوسه تا همسایه نینی تو دلته غصه نخور
جییییگر مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6393 من میرم میگم ولی خودت هم بهشون بگوووو اینقد مهربونن اینقد ناظرناینقد شنوا هستن میدن بهت روز شهادتشون ... اتفاقا دیروز شله زد داشتیم به ۱۲ نفر دادیم گفتم بی بی بزنم دلم شاد شه قسمش میدم به جوادش یا امام رضا تورو به جون پسرت منو اینسری دست خالی برنگردونین
roya78sh عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 5105 دو رکعت نماز به حضرت زینب بخون وحاجتت و بهش بگو ایشالله خودش شفاعت میکنه پیش خدا
جییییگر مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6393 دو رکعت نماز به حضرت زینب بخون وحاجتت و بهش بگو ایشالله خودش شفاعت میکنه پیش خدا چشم عزیزم حتما میخونم امروز
جییییگر مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6393 جی شود جیگر جواب گرفتی نه عزیزم هنوز ساعت ۲ میاد میدونم جواب چیه استرس ندارم دارما البته خیلی کم
vahshiii عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 5441 نه عزیزم هنوز ساعت ۲ میاد میدونم جواب چیه استرس ندارم دارما البته خیلی کم طبیعیه خیره منم ۳میاد خدا رحممون کنه
جییییگر مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6393 طبیعیه خیره منم ۳میاد خدا رحممون کنه عزیزم منفی بود😂