من اگه ببینم طرف داره باعث ظلم به بچه ای میشه ازش متنفر میشم. مثلا اگه مردی که زن و بچه داره بره خیانت کنه از اون مرد و زنی که باهاش خیانت کرده متنفر میشم.
کلا از کسی خوشم نمیاد و این بده ، چون با کسی در ارتباط نیستم
و اکثرا هم بی دلیل.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
اره از یکی از پسرای فامیل متنفرم پونزده سال از خودم کوچکتره، ی پسر دخترباز زبون باز تمام بدنش تتو بدنساز ازاینا که زنجیر میندازه ،وقتی شنیدم کلی دخترو سرکار گذاشته بدبخت کرده و اصلا به ظاهرش نمیاد چون بشدت زبون باز و حقه بازه الکی هم همش میگه خدا خدا هم من همشوهرم ازش متنفریم و اصلا دلمون نمیخواد پای نجسشو تو خونمون بذاره ،وقتی شنیدیم چقدر پست فطرت و چه بلاهایی سره دختر مردم اورده
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥