2777
2789
عنوان

آیا من حساسم

63 بازدید | 3 پست

شوهرم اصلا جلوی من در مورد آرایشگاه و اینا حرف نمیزنه منم که بخوام برم خیلی گیر میده که چرا میری و اینا ، بعد مدتها که میخواستم برم منو با مادرش فرستاد آرایشگاه به خودش زحمت نداد که با من بیاد ، تنهایی نمی‌ذاره که برم ، مجبور شدم تو محله ی خودموت یه آرایشگاه پیدا کنم چون جای دیگه نمیبرد ، الان تو گوشیش دیدم آرایشگاه های معروف شهرمون رو سرچ کرده و نمونه کار دیده خیلی حس بدی بهم دست داد ، البته عروسی جاریمه و هزینه رو پدر شوهرم می‌ده ولی با خودم میگم چرا باید انقدر درگیر عروسی برادرش باشه که این چیزا رو سرچ کنه ، یا لوازم عروسی سرچ کرده ، نمیگم کمک نکنه ولی آخه چرا باید انقدر وارد جزئیات عروسی اونا بشه ؟ این کمترینش بود تازه حق دارم حساس بشم ؟ یعنی داره دنبال یه آرایشگاه خوب می‌گرده برای جاریم !

یعنی شکاک هم هست که نمیذاره شما تنهایی بری...به وضوح دیدم ادمایی رو که بهترین چیزارو و بهترین کارارو برای خانوادشون انجام میدن ولی به همسرشون که میرسه اونکار غدغن میشه ناچیز میشه  و اینا دلایلش بیشتر وابستگی شدید به خانواده و مسئولیت پذیر بودن درقبال اونا هس میتونه دررابطه با همسر شما هم همین باشه 

یعنی شکاک هم هست که نمیذاره شما تنهایی بری...به وضوح دیدم ادمایی رو که بهترین چیزارو و بهترین کارارو ...

آره دقیقا خیلی اونا رو به من ترجیح میده ، متاسفانه قبلاً همسرم خواستگار سنتی خواهر دیگه ی این خانم بوده و پدرش به دلایل مالی جواب رد داده ، برای همین نسبت به کارهای همسرم بیشتر حساس شدم ، فکر میکنم دوست داشت داماد این خانواده بشه با وجود همه ی سختگیری هاشون ، خیلی هم این خانواده رو بالا می‌بره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا خیلی اونا رو به من ترجیح میده ، متاسفانه قبلاً همسرم خواستگار سنتی خواهر دیگه ی این خانم ب ...

میتونین اگه شوهرتون ادم صحبت کردن و منطقی بودن هس باهم حرف بزنین و درصورت نیاز برین پیش مشاور تا مشکلاتتونو حل کنین