2777
2789

دقیقا همین قسمت کمرم درد میکنه و همینطور زیر دلم سه روز دیگه پریود میشم....  ۵ ماه پیش سقط داشتم و این ماه از عطاری چسب کمر گرفتم با تخم مرغ قاطی کردم زدم به کمرم و بعدش با شال سفت بستم میگن برای سفت شدن کمر و بارداری خوبه حالا به نظر شما شانس بارداری هست؟ کسی بوده این قسمت و زیر دلش درد کنه و باردار باشه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی سقط کردی عزیزم؟ الان به نظرت میشه باردار باشم؟ یانه؟

عزیز دلم من اطلاعات دقیقی ندارم و چون مورد حساسیه چیزای کمی ک میدونم هسمم  بهم گفتن مراعات کنم  رو بهت نمیگم  ک خدای نکرده بدمشکل نخوری چون من سواد پزشکی بالایی ندارم  . 

از ماما سوال کنیدبهتره . 

من نزدیک یکماه پیش . و نمیدونم چرا انقدر کمر درد دارم . شاید هصبی باشه چون خیلی غصه خوردم سرش . 

اگرم ب‌هسمرم بگم میگه داری غر میزنی اذیت میکنی بهانه گیری میکنه ، دکتر هم نمیتونم برم . میفهمه میگه چرا به خودم نکفتی . به خودشم بگم باز همین حرفا رو میزنه 😂💔

عزیز دلم من اطلاعات دقیقی ندارم و چون مورد حساسیه چیزای کمی ک میدونم هسمم بهم گفتن مراعات کنم رو ب ...

درسته اشکالی نداره ایشالا دوبارع باردار میشی من فروردین ماه سقط کردم الان همین قسمت کمرم دیوانم کرده حالانمیدونم امیدوار باشم که باردارم یا نه قسمت رحمم درد میکنه

درسته اشکالی نداره ایشالا دوبارع باردار میشی من فروردین ماه سقط کردم الان همین قسمت کمرم دیوانم کرده ...

الان میپرسم ازشون .

اگ جوابمو بدن ، میگم بهت .

رفت تو سالن بخابه ، فک کنم بیدار باشه. 

ممنونم ازت منتظرم تا بگی🥲

عزیزم من شرمندتم .

جوابمو نمیدن . 

فک میکنه میخوام بهانه کنم سر حرف باز‌کنم یا میخوام توجه کنه . (بقول خودش بپیچم تو دستوپاش😂💔) 

چون نکرانت بودم بخدا دو بار گفتم فقط اینو بگو . سرشم بالا نیورد . فک میکنه میخوام جلب توجه کنم .

بازم ببخشید .