2777
2789
عنوان

پشیمون شدم

359 بازدید | 19 پست

شوهرم از ساعت۵ ازسرکار اومده میگف بریم بیرون خرید کنیم منم هی گفتم حال ندارم خودت برو هی گف دوس ندارم تنها بمونی واینا گفتم برو حوصله بیرون ندارم.بعد رفت خرید کنه منم پشیمون شدم چون واقعا حوصلم سررفت.اخه اتگار افسردگی گرفتم همش دوس دارم تو خونه باشم زیر پتو.

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

کتاب از حال بد به حال خوب یا 7 عادت مردمان موثر رو بخون تو زندگیت برنامه داشته باش حتی برای کارای خونه بل چند تا دوست همجنس که باهات خوبن و باهاشون حال میکنی رفت و امد کن قرار بذار بیرون برو ورزش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از صب از جام تکون نخوردم فقط یه بار رفتم دشویی یه بارم ناهار خوردم .زیرم  جا انداخته انقد رو ...

وا صبح تاحالا فقط يبار دشوعي رفتي؟؟؟؟؟

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!

کاش میرفتی برای منم زیادپیش اومده انگاری باخودم لج میکنم الانم بنظرم به جای اینکه بهش فکرکنی بلندشوببین اگرکارخونه داری انجام بده بعدش دوش بگیربه خودت برس تاهمسرت برگرده خونه روحیه ات بهترمیشه

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
اره  انقد دلم میخواد دوباره برم .حال ندارم . کلا یه هفته اس اصلا حوصله هیچی رو ندارم واقعا  ...

من١٥دقيقه يبار اگه مرك دشوعي حالم بده فقط اين برام معضل شده تو چجوري صبح تاحالا نرفتي

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!
من١٥دقيقه يبار اگه مرك دشوعي حالم بده فقط اين برام معضل شده تو چجوري صبح تاحالا نرفتي

نیدونم.ولی الان واقعا لازم دارم برم . میگم یکم دیگه وایسم من که دارم اونوری میرم حمومم برم   

کاش میرفتی برای منم زیادپیش اومده انگاری باخودم لج میکنم الانم بنظرم به جای اینکه بهش فکرکنی بلندشوب ...

ظرفای ناهارمم مونده نشسته وقتی پریودم بی حوصله میشم بدجوری.

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

آهان .چرا مثلا نرفتی 😡😡باید میرفتی یا هم خرید میزاشتی فردا با هم برین . الان که بهتون میگن بیا تنها نمون شما  نمیرین اینجوری تنها موندنتون عادی وبی اهمیت میشه براشون عادت میکنن تنها و بی شما برن بیرون بعد هی غصه میخورین که منو تنها گذاشت رفت خونه مادرش فلانجا بهمان جا . دیگه تکرار نشه خواهشا نشنوم دیگه ☝☝☝☝😡😡😡😡

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 
آهان .چرا مثلا نرفتی 😡😡باید میرفتی یا هم خرید میزاشتی فردا با هم برین . الان که بهتون میگن بیا تنه ...

وای اره ازاین ناراحتم نکنه عادت بشه اخه خرید خیلی واجب بود 😢😢😢😢

ظرفای ناهارمم مونده نشسته وقتی پریودم بی حوصله میشم بدجوری.

همون به خاطرپریودیه منم وقتی باردارنبودم نزدیک پریودی اینجوری میشدم ولی باورکن بلندشی کاراتوانجام بدی ودوش بگیری خیلی حالت بهترمیشه

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️