شوهرم از ساعت۵ ازسرکار اومده میگف بریم بیرون خرید کنیم منم هی گفتم حال ندارم خودت برو هی گف دوس ندارم تنها بمونی واینا گفتم برو حوصله بیرون ندارم.بعد رفت خرید کنه منم پشیمون شدم چون واقعا حوصلم سررفت.اخه اتگار افسردگی گرفتم همش دوس دارم تو خونه باشم زیر پتو.
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
کتاب از حال بد به حال خوب یا 7 عادت مردمان موثر رو بخون تو زندگیت برنامه داشته باش حتی برای کارای خونه بل چند تا دوست همجنس که باهات خوبن و باهاشون حال میکنی رفت و امد کن قرار بذار بیرون برو ورزش کن
کاش میرفتی برای منم زیادپیش اومده انگاری باخودم لج میکنم الانم بنظرم به جای اینکه بهش فکرکنی بلندشوب ...
ظرفای ناهارمم مونده نشسته وقتی پریودم بی حوصله میشم بدجوری.
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
آهان .چرا مثلا نرفتی 😡😡باید میرفتی یا هم خرید میزاشتی فردا با هم برین . الان که بهتون میگن بیا تنها نمون شما نمیرین اینجوری تنها موندنتون عادی وبی اهمیت میشه براشون عادت میکنن تنها و بی شما برن بیرون بعد هی غصه میخورین که منو تنها گذاشت رفت خونه مادرش فلانجا بهمان جا . دیگه تکرار نشه خواهشا نشنوم دیگه ☝☝☝☝😡😡😡😡