شوهرم از ساعت۵ ازسرکار اومده میگف بریم بیرون خرید کنیم منم هی گفتم حال ندارم خودت برو هی گف دوس ندارم تنها بمونی واینا گفتم برو حوصله بیرون ندارم.بعد رفت خرید کنه منم پشیمون شدم چون واقعا حوصلم سررفت.اخه اتگار افسردگی گرفتم همش دوس دارم تو خونه باشم زیر پتو.
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
همون به خاطرپریودیه منم وقتی باردارنبودم نزدیک پریودی اینجوری میشدم ولی باورکن بلندشی کاراتوانجام بد ...
اره والا روز اولمه اصن نمیدونم چرا حالتای ادمای مریض وافسرده میاد سراغم نه غذا میذارم نه ظرف میشورم نه هیچی.شوهرمم پروم کرده کارارو میکنه روز اول ودوم ولی خب میددنم اونم خسته میشه دیگ.
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
لااقل پاشو درستش کن . وقتی اومد بگو همسری جون کاش حرفتو گوش میدادما. رفتی پشیمون شدم و کلی به خودم عصبانی شدم گفتم کاش میرفتم تنها موندم یه جوری شدم احساس خفگی بهم دست داد هم خرید رو میبودم 😉😉😉تنبیه شدم از این به بعد حرفتو گوش میدم 😘😘اینجوری بگی هامردا رو که میشناسی یه جور دیگه بگی دعوات میکنه برات اخم میکنه که گفتم دیگه نیومدی😂😂
لااقل پاشو درستش کن . وقتی اومد بگو همسری جون کاش حرفتو گوش میدادما. رفتی پشیمون شدم و کلی به ...
اره باید همینو بگم مرسی