2777
2789
عنوان

پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 19 پست
همون به خاطرپریودیه منم وقتی باردارنبودم نزدیک پریودی اینجوری میشدم ولی باورکن بلندشی کاراتوانجام بد ...

اره والا روز اولمه اصن نمیدونم چرا حالتای ادمای مریض وافسرده میاد سراغم نه غذا میذارم نه ظرف میشورم نه هیچی‌.شوهرمم پروم کرده کارارو میکنه روز اول ودوم ولی خب میددنم اونم خسته میشه دیگ.

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
وای اره ازاین ناراحتم نکنه عادت بشه اخه خرید خیلی واجب بود 😢😢😢😢

لااقل پاشو درستش کن . وقتی اومد بگو همسری جون کاش حرفتو گوش میدادما. رفتی پشیمون شدم و کلی به   خودم عصبانی شدم گفتم کاش میرفتم تنها موندم یه جوری شدم احساس خفگی بهم دست داد هم خرید رو میبودم 😉😉😉تنبیه شدم از این به بعد حرفتو گوش میدم 😘😘اینجوری بگی هامردا رو که میشناسی  یه جور دیگه بگی دعوات میکنه برات اخم میکنه که گفتم  دیگه نیومدی😂😂

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لااقل پاشو درستش کن . وقتی اومد بگو همسری جون کاش حرفتو گوش میدادما. رفتی پشیمون شدم و کلی به   ...

اره باید همینو بگم مرسی

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

وااای من اگه شوهرم همچین حرفی بزنه با کله میرم. هرچی بیشتر بشینی خونه حالت بدتر میشه 

ما که نفهمیدیم دنیا به کام کیه... به کام هر کی که هس.. خواهشا دست به دست بچرخونه ماهم دوتا کام بگیریم