2777
2789
عنوان

رفتار شوهر با سهم ارث زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خودت نمی تونی یه خونه ای چیزی به نام خودت بزنی که مادرت و همسرت بخوان واسه نگه دارن😶🤔

ملل جان چرا میتونم ولی مشکلم اینه که میگم اگه الان بگیرم بعدن شوهرم انقد میره رو مخم که مثلن بیا بفروشیم فلان کار و کنیم

دریا دارم یک خاهر و یه برادر چرا میگی حتمن همین الان بگیر؟ میشه مثال برنی

اگه خواهر و برادرت ارث خودشون را گرفتند شما هم بگیر. 

خدای نکرده بعد 120 سال مادرت طوریش بشه. 

انحصار وراثت می‌کنند. بعد دیگه نمیتونی ثابت کنی دست مادرت ارث داری. 

یعنی چی شوهرت دندون تیز کرده شما شریک زندگی هم هستین هرچی دارین واسه هردوتونه

درسته عزیزم مال هر دومونه میدونم… اخه اینکه عجله میکنه واسه این کار و دوس ندارم میدونم جاش بیفته دعوا هم راه میندازه

اونا هم نگرفتن برادرم که کوچیکه خاهرمم مشکل من و داره

حالا هر وقت خواستید بگیرین. 

هر سه تا با  هم اقدام کنید. 

یک چیزی بگم. خاله شوهرم فوت کرد. ولی پدرش زنده بود. بچه های خاله شوهرم نتونستند ارث خودشون را بگیرند. 

چون ارث خاله به پدرش هم میرسید. و برادر های خاله شوهرم گفتن ما هم ارث می‌خواهیم. 

هنوز بچه ها نتونستن ارث بگیرند. 

حالا هر وقت خواستید بگیرین. هر سه تا با هم اقدام کنید. یک چیزی بگم. خاله شوهرم فوت کرد. ولی پدرش زن ...

عجب! ادم به فکرشم نمیرسه اینجوری بشه ، قضیه رو ساده میگیره 

من همیشه میترسم سر این قضیه بین من و خانوادم دعوا پیش بیاد 

پدر من ۲۵ساله فوت شده ما همه اختیار دادیم مادرم تا زنده هست خودش مدیریت کنه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید