2777
2789
عنوان

رفتار شوهر با سهم ارث زن

1129 بازدید | 75 پست

پدرم تازه فوت کردن و قراره تقسیم ارث بشه ولی زمانش هنوز مشخص نیست ، خودم دوس ندارم همسرم دندون تیز کنه چون همش میگه برو سهمت و زود بگیر و نذار مادرت به اسم خودش بزنه ، البته قصد مادرم این نیست که بکشه بالا ، اون میگه فعلن بمونه پیش من تا شوهراتون حیف و میل نکنن البته نظر بابامم همین بود در گذشته 

بنظرتون با رفتار شوهرم که دندون تیز کرده و البته میگه کاری ندارم و فقط میخام حقتو بگیری مال خودت باشه ولی من میدونم مخ من و میخاد بزنه و خودشم استفاده کنه مثلن ماشین عوض کنه و… 

‌ من اجازه بدم مادرم نگه داره سهمم و چند سال بعد ازش بگیرم  یا اینکه بگم الان میخام با توجه به رفتار پول دوستی همسرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هرکاری میکنی دقت کن پول حیف و میل نشه و اگر بقیه ی اموالتون مشترک نیست و فقط به اسم همسرته برای مثال یه وقت اینطوری نشه که این سرمایه رو از دست بدی. مثلا میتونی بلافاصله زمینی چیزی بخری به اسم خودت.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

حالا این همه دارین از دارایی سوهراتون استفاده میکنین،خب اونا هم یکم از پول شمارو صرف زندگی مشترک کنن چی میشه مگه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بگو خواهش میکنم تو این مسایل وارد نشو

هر تصمیمی هست با خانواده میگیرم و احتمالن کلن از ارثم بگذرم( الکی) 

بهتره فک کنی ارثی وجود نداره تا مادرم زندس مال خودشه بعدشم خواست بده خیریه برای آخرتش

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱