2777
2789

من خودم اینطوری نیستم اصلا ولی یه بار سر ظهر ناهار خوردم رفتم خونه کسی نگو اونا هنوز ناهار نخورده بودن 

بعد سفره رو باز کردن برا منم کشیدن به زور‌گفتن باید بخوری چند قاشق خوردم دیگه نتونستم بخورم دیدم صاحب خونه ناراحت شد🥺 فکر کرد غذاش خوشمزه نشده خودمم ناراحت شدم به خدا خوشمزه بود ولی من سیر بودم کلی قسم خوردم که ناهار خوردم خونه. 

یکیم اینکه میرین خونه کسی اگه چایی اورد حتما بردارین چون شاید تنها چیزی که تو خونه برای پذیرایی داره همون چایی باشه خجالت زده میشه. خودم چایی خور نیستم ولی هرجا برم برمیدارم.

من همیشه عصرونه هم میخورم وقتی شام جایی دعوتم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریک میگم یه باشخصیت هستی 

منم هر جا میرم چایی رو برمیدارم با اینکه اصلا چایی نمیخورم ولی برمیدارم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

من خونه مادرشوهرم بخوام برم خودمو سیر میکنم قبلش

برامم مهم نیست ناراحت بشه 

هرچند عین خیالش هم نیست اگر واسش مهم بود بیشتر غذا درست میکرد🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

سر ظهر بی خبر نرو خونه مردم که صاحب خونه هم معذب شه

قبلش اطلاع بده ساعت چند میری و ساعت ناهار اونارو مطمئن شو

خیلی کارت زشت بوده

بنظرم از نخوردنت تاراحت نشده

از سر ظهر اومدن و زهر کردن غذا به دل همه ناراحت شده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

مورد دوم رو کاملا باهات موافقم

من واقعا چایی خور نیستم ولی گاهی پیش میاد طرف تنها وسیله پذیراییش همین جاییه ولی من چون نمیتونم بخورم بعدش که فکر میکنم واقعا شرمنده میشم چرا نخوردم🤕

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
شوهر گوه اخلاق من هرجا بره میگه نه من چایی دوس ندارممرگ درد بردار دیگه

🤣🤣

شوهر خاله من هم اینطوریه هیچی نمیخوره انگار از دماغ فیلم افتاده 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اسی ببخش میدونم بی ربطه ولی برا پاگشای  شوهرخواهر شوهرم کلی سنگ تمام گذاشتیم نهار نخوردیم که از شام لذت ببریم سر شام از بس بوی غذا تو دماغمون بود زده شدیم هیجی نخوردیم😅

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من خونه مادرشوهرم بخوام برم خودمو سیر میکنم قبلشبرامم مهم نیست ناراحت بشه هرچند عین خیالش هم نیست اگ ...

من مادرشوهرم ناهار و شام دعوت کنه اونقد کمه که قبل یا بعدش حتما بلز چیزی میخوریم

اونم به هیچ جاش نیس

تو هم مشهدی هستی؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱