2777
2789
عنوان

احضار

116 بازدید | 15 پست

تا حالا جنو روحو اینا احضار کردین حواب  داده منو دوستام میریم ویلا فردا اگه بشه شبو باهم میخوابیم  بعد تازگی این فیلم احضارم دیدیم تو فکر بودیم روحو جنو ایناهم اونجا احضار کنیم ولی بلد نیستیم چجوریه کسی بلده 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

اگه بلایی سرت اومد حتما خبر بده😂😂منتظره خبرت هستم

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

الکی نیست که 

کل زندگیتونو تحت تاثیر قرار میده 

کلا احضار کار اشتباهیه ولی حتی اگه یه درصد هم قرار باشه انجام بدین باید یکی که تو اینکار ماهر باشه و علمش رو داشته باشید بیارید.  خودتون نمی‌تونید. به خراب شدن زندگیتون و روانتون نمی ارزه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای نکنین

با دست خودتون اجنه رو وارد زندگیتون میکنید که هیچ جور ازتون جدا نمیشن

از من گفتن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

عاقبت خوشی نداره ولی وقتی کرم دارین چی بگم؟😂اینو بدون اگه این کارو کردین مطمئن باش مهربونش سراغتون نمیاد بعد پدرتون درمیاد تا آخر عمر تو تیمارستان می‌مونین البته اگه روحتون رو نگرف و زنده موندین

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
اگه بلایی سرت اومد حتما خبر بده😂😂منتظره خبرت هستم

اگه یاد گرفتم انجام بدم باشه میگم خبرشو 🤣

الکی نیست که کل زندگیتونو تحت تاثیر قرار میده کلا احضار کار اشتباهیه ولی حتی اگه یه درصد هم قرار باش ...

بابا مرگ یبار شیون یبار باحالههه  خب ما ینفر ماهر کجا پیدا کنیم نمیشه خودمون انجام بدیم یعنی

وااای نکنینبا دست خودتون اجنه رو وارد زندگیتون میکنید که هیچ جور ازتون جدا نمیشناز من گفتن

به ما که نمیتونه اسیب بزنه بقیشم مهم نیست چند روز خوش باشیم

عاقبت خوشی نداره ولی وقتی کرم دارین چی بگم؟😂اینو بدون اگه این کارو کردین مطمئن باش مهربونش سراغتون ...

روانیمونم خوشگله ندیدی که 😂 هیجان انگیزه یبار تجربه کنیم چیزی نیمشه بعدشم یک بسم االله میگی دود میشه میره هوا

خیلی ببخشید به شدت آدم جوگیر هستی ، که سریع تحت شعاع اتفاقات قرار میگیری

اولین نفری هستید که اینو بهم میگید همه میگن ادم بیخیالیم و هیچی برام مهم نیست   آدم جوگیر بودنم خوبه ولیاااا دوست جوگیر زیاد دارم تازه شدم مثل اونا 

اولین نفری هستید که اینو بهم میگید همه میگن ادم بیخیالیم و هیچی برام مهم نیست آدم جوگیر بودنم خوبه ...

جوگیر بودنم خوبه من خودم عاشق هیجانم ، ولی احضار و این چیزا چرت و پرت بازیه که آخر عاقبت نداره ، میتونین یه تفریح دیگه برای خودتون دست و پا کنید

جوگیر بودنم خوبه من خودم عاشق هیجانم ، ولی احضار و این چیزا چرت و پرت بازیه که آخر عاقبت نداره ، میت ...

من فرق نداره برام ولی خب دوستام خیلی مشتاقن منم برام جالبه یکباره دیگه 

بابا مرگ یبار شیون یبار باحالههه خب ما ینفر ماهر کجا پیدا کنیم نمیشه خودمون انجام بدیم یعنی

چند سالته؟ 

فکر کنم اطلاعاتی از اینکار نداری که این حرفو میزنی.

خودت به هیچ عنوان نمیتونی انجام بدی خیلی شرایط داره .

و قطعا اگه کسی رو پیدا کنی (پیداکردنش خیلی سخته)بازم روزی هزار بار از پشیمونی دلت میخواد خودتو بکشی. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑