تا حالا جنو روحو اینا احضار کردین حواب داده منو دوستام میریم ویلا فردا اگه بشه شبو باهم میخوابیم بعد تازگی این فیلم احضارم دیدیم تو فکر بودیم روحو جنو ایناهم اونجا احضار کنیم ولی بلد نیستیم چجوریه کسی بلده
بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم آری آن اشکی که عیبش می شماری دل کافر بسوزاند من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را دوست می دارم تو مرا یک بی وفا خواندی و من آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست آن وفا و ماندن و سازش به رسم مادرم را دوست می دارم در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
کلا احضار کار اشتباهیه ولی حتی اگه یه درصد هم قرار باشه انجام بدین باید یکی که تو اینکار ماهر باشه و علمش رو داشته باشید بیارید. خودتون نمیتونید. به خراب شدن زندگیتون و روانتون نمی ارزه .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
با دست خودتون اجنه رو وارد زندگیتون میکنید که هیچ جور ازتون جدا نمیشن
از من گفتن
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عاقبت خوشی نداره ولی وقتی کرم دارین چی بگم؟😂اینو بدون اگه این کارو کردین مطمئن باش مهربونش سراغتون نمیاد بعد پدرتون درمیاد تا آخر عمر تو تیمارستان میمونین البته اگه روحتون رو نگرف و زنده موندین
✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم آری آن اشکی که عیبش می شماری دل کافر بسوزاند من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را دوست می دارم تو مرا یک بی وفا خواندی و من آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست آن وفا و ماندن و سازش به رسم مادرم را دوست می دارم در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄