2777
2789
عنوان

بوی بددهان🤧😷😷😷

25452 بازدید | 46 پست

بچه هاامروز یکی ازدوستام یه راهنمایی ازم خواست ولی نتونستم کمکش کنم این بیچاره همش ادامس تو دهنشه یعنی سرهمین این موضوع پیش اومدسرکلاس بودیم کنارم گفتم وای دیوونم کردی بااین ملچ ملوچات چقدرهمش ادامس میخوری،بندازدیگه گفت نمیتونم 

خلاصه گفت نمیدونه چرادهنش مداوم بومیده بااینکه مسواک میزنه دندون خرابم انگارگفت نداره فقط یه دوتا بایدپرکنه،یعنی به خاطرچیه کسی میدونه

واقعا خیلی بده دهن ادم بوبده بعضی اوقات ادم میخواد فرارکنه ازپیش طرف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلایلش اینا میتونه باشه

وجود نوعی میکروب درمعده که با ازمایش خون مشخص میشه و دوره درمان دو هفته ای با انتی بیوتیک داره و اکثرا بوی دهان ب خاطر این مورده

عفونت ریه 

عفونت سینوس 

ب دلیل وجود دندان خراب یا عفونت های لثه

ب هر حال ایشون دکتر گوش حلق بینی بره تو ویزیت اول تشخیص میده از چیه و براش ازمایش مینویسه و با دارو درمان میشه عزیزم

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

این موضوع چیزیه که خیلی ها بهس مبتلا هستن و گاهی خودشون هم خبر ندارن 

باید دکتر نظر بده 

اول دندونپزشک اگه تایید کرد که دندون هاش هیچ مشکلی ندارن بعدا دکتر معده 

جدیدا انگار مد شده همه تو امضاشون می نویسن مذهبی ها ریپلای نکنن 😌 من مذهبی ام و عقیده خودم برام مهمه اما به کسی کاری ندارم چون عقیده همه برای خودشون محترمه ☺ دوستای گلم از این حرفتون دلم می گیره چون خیلی برام پیش اومده که به خاطر کارها و رفتارهایی که مطابق عقایدم بوده به دوستان و آشنایان جواب پس دادم و انتقاد شنیدم درحالیکه کارم اونارو آزار نمی داد و فقط مربوط به شخص خودم بود ☺ می خوام بگم فقط مذهبی ها نیستن که تو کار بقیه دخالت می کنن بقیه هم بله 😏 البته متاسفانه 😐 لطفا به جای اینکه بگین مذهبی ها ریپلای نکنن بنویسین اگه مخالف منی ریپلای نکن به نظرم بهتره 😘 مثلا یکی تاپیک زده بود که چیکار کنم هم حجابم کامل باشه هم سنجاق روسریمو خراب نکنه عزیزان اگر راهکار دارین بگین اگه نه لطفا ننویسین که چندتا تار موی شما اگه بیاد بیرون اتفاقی نمیفته و...😍بیایید کلا به عقاید همدیگه احترام بذاریم😍
سنگ لوزه هم میتونه دلیلش باشه 

عزیزم احتمالا تو معدش میکروب هست 

بهش بگو قرص مترونیدازول ۲۵۰بخوره خوب میشه ۱۰۰درصد 

منم خودم هینجوری شده بودم 

این قرص رو خوردم حتی صبح ها هم دهنم بو نمیداد انقدر این قرص خوبه

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)