2777
2789
عنوان

بوی بددهان🤧😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 25471 بازدید | 46 پست

آرایشگر منم بنده خدا چنین مشکلی داشت...میگف بهداشتو رعایت می کنم و دکتر حلق و بینی هم رفتم و  پیش دندونپزشکم رفتم اما فایده نداشته و میگف خیلی معذبم و بقیه تصور می کنن من بهداشت دهانم رو رعایت نمیکنم...😕

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرایشگر منم بنده خدا چنین مشکلی داشت...میگف بهداشتو رعایت می کنم و دکتر حلق و بینی هم رفتم و  پ ...

اره واقعا ب قول اون بقیه فکر میکنن بهداشتورعایت نمیکنی همین دوستمم میگفت مسواک نخ دندون همه چی فایده نداشته دیگه همش مجبوره یه ادامس بزاره تو دهنش بجوه حالا دوستان گفتن مشکل معدس ب ارایشگرت بگو 

وای ارایشگرررر خیلی بده دهنش بووو بده اخه همش تو حلق مردمههه ب جزاینکه حالا بخواد رنگ کنه موکوتاه کنه این کارا

اره واقعا ب قول اون بقیه فکر میکنن بهداشتورعایت نمیکنی همین دوستمم میگفت مسواک نخ دندون همه چی فایده ...

ماسک میزنه اغلب اوقات و اتفاقن همیشه آراسته و خوشبوئه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

من این مشکلو داشتم ولی از دهانشویه صورتی وی وان خیلی راضی هستم , اما باید در رابطه با نوع دهانشویه بنظرم با دندونپزشک مراجعه کنه. اما بنظر من دوستتون باید بره دندانپزشک و مشکلشو به اون بگه دکتر هر چیزی لازم بدونه بهش میده, و پیش پزشک دیگه ای هم(منظورم دندون پزشک نیستا)بره شاید مشکل دهانی نباشه, 

خودم يه مدت همين مشكلو داشتم رفتم دكتر از دندان عقل بود از زير لثه پوسيده شده بود وقتي كشيدش نشونم داد خودم چندشم شد .محلول آب گرم و نمك هم شب استفاده كنه خوبه. و هفته اي يكبار چاي سرد شده نصف ليوان با ١ قاشق چايخوري نمك و ٢ قاشق غذاخوري آبليمو مخلوط كنه غرغره كنه جرم لثه رو تميز ميكنه يعني خودش ميبينه اينم خيلي تاثير خوبي داشت

خودم يه مدت همين مشكلو داشتم رفتم دكتر از دندان عقل بود از زير لثه پوسيده شده بود وقتي كشيدش نشونم د ...

ای وای منم دندون عقلام درنیومده نکنه پوسیده 🤔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792