2821
2789
عنوان

اگه بفهمین

637 بازدید | 35 پست

اکیپتون بدون اینکه به شما بگن رفتن بیرون خوش گذروندن ناراحت میشین؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه..اینکه اکیپی هم ندارم بی تاثیر نیس

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خب آره

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

زیاد

ما یه اکیپیم خب

من اصلا از یکی از بچه های اکیپ خوشم نمیاد خیلی انرژی منفیه باهامون بیاد میدونم بهش خوش نمیگذره

به بچه ها گفتم خودمون بریم

بنظرت ممکنه ناراحت بشه؟ 

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

برا من همیشه همینجوریه وقتی ک کارشون لنگه میان سراغ من عادت کردم دیگه ولی اصلا ب رو خودم نمیارم ک چر ...

نرو دیگه باهاشون

نرو دیگه باهاشون

چون من یه ادمی  هستم که از هیچکس خوشم نمیاد نمیدونم چرا دست خودمم نیست 

مجبورم با اینا تو دانشگاه و خابگا کنار بیام که تنها نباشم اونجا 

از اخلاقم متنفرم نمیتونم با کس دیگه ای ارتباط بگیرم 

چون من یه ادمی هستم که از هیچکس خوشم نمیاد نمیدونم چرا دست خودمم نیست مجبورم با اینا تو دانشگاه و خ ...

اما یکی رو پیدا کنی که باهاش خوب باشی هم کافیه

بعضیا این مدلین دیگه همون یه نفر کافیه براشون

یسریا هم دوست دارن با همه ارتباط بگیرن

اما یکی رو پیدا کنی که باهاش خوب باشی هم کافیهبعضیا این مدلین دیگه همون یه نفر کافیه براشونیسریا هم ...

من با اینا ۱۲ساله رفیقم مثلا ولی مهمونی و کافه خوش گذرونی اینا منو حساب نمیکنن بدم میاد ازشون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز