بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بار قرار بود با هم بریم من مشکلی برام پیش اومد گفتم یه هفته دیرتر بریم اونام درکم نکردن و بیشورا داشتن هماهنگ میکردن بی من برن ک الحمدلله نتونستن 😂 من ناراحت شدم 😐
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خوبه گفتم ریپ نزنولی جواب این به دلم موندعزیزم تو با سهمیه به یه جا برسی اصن افتخار ندارهولی خواهر م ...
منم تو دلم میمونه اگر نگم...مشکل از یه قانونه که نه من وضعش کردم نه تو...ولی بزار یچیز بگم تو نمیدونی یه آدم تو زندگیش با چه چیز هایی دست و پنجه نرم میکنه انقدر راحت به بقیه برچسب نزن...تو از تلاش های من چی میدونی؟ من برخلاف خیلی چیز هایی که تو زندگیم ازش محروم بودم یه شانسی داشتم که باعث شد بتونم کمی از مشکلاتم کم شه ...این شما رو خوشحال میکنه کسی مثل من با تلاش زیادش به جایی نرسه؟ اما من عمیقا آرزو دارم هر کی واقعا تلاش میکنه موفق بشه و منم با تلاش به جایی که هستم رسیدم...اگر این قانون حذف بشه بازم من با همون رتبه ای که آوردم موفقم چون رتبه خوبیه نه تنبلم نه بدون سخت کوشی به اینجا رسیدم و از بچگی همینطور تلاشگر بودم.شما با آزار و اذیت کسایی مثل من پیشرفت نمیکنی دوستم
شما چی؟شما فک میکنی ما تو امکانات و کلی کلاسا و کتاب تستای خفنیم؟باز شماهمون یه ذره امید داشتی پس م ...
نه من همچین فکری نمیکنم...مطمئنن هر کسی مشکلاتی داره.اما من با همون موقعیتی که داشتم بازم تلاش کردم ، شما هم تلاش کنی نتیجه میده. اون یذره امید زندگیمو قرار نیست عوض کنه اگر من تلاش کردن و ادامه ندم،هر کسی تو زندگی با چنگ زدن به چیز هایی که داره امیدوار میشه تا زندگیشو بهتر کنه