2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 22 پست
قرص لاغری قیمت مناسب تر و داخلی با عوارض کمتر بهت ردوکسا پیشنهاد میکنم قیمت حدود ۲۵۰تا۳۰۰تومناشتهات ...

والا متخصص رفتم رژیم دادن بهم 

شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه استپ وزنی دارم باشگاه میرم غذاهم کم میخورم اما وزنم ثابته

دکتر رفتی؟

مامانمو ی ماه‌پیش بردم دکتر برنامه غذایی اینا داد با حداقل ورزش یک ساعت پیادروی سریع روزانه

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
دکتر رفتی؟مامانمو ی ماه‌پیش بردم دکتر برنامه غذایی اینا داد با حداقل ورزش یک ساعت پیادروی سریع روزان ...

اره دکتر رفتم البته خیلی وقت نیست 

حدودا دوهفته هست رژیم رو شروع کردم احساس میکردم بهم قرص هم معرفی کنه اما نکرد

والا متخصص رفتم رژیم دادن بهم شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟

۳برنامه بهت پیشنهاد میدم 

اول✅️ برنامه غذایی (مصرف پروتیین ،نان حتما جو یا تست پروتئینی ،ماهی ،سینه مرغ ،بروکلی ،تخم مرغ ابپز ،کره بادام زمینی،میگو ،یک وعده هم گوشت آبپز ،عدس)این غذاها رو وعده صبحانه ناهار شام مصرف کن چرخشی

نوشیدنی ها:چای سبز ،قهوه

دوم✅️ برنامه ورزشی،میتونی اپلیکیشن نصب کنی نسبت به قد و وزنت بهت ورزش با وزن بدن بده 

سوم✅️ مکمل ها :زینک ،امگا۳،الکارنیتین ،کروم ،ویتامین سی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اره دکتر رفتم البته خیلی وقت نیست حدودا دوهفته هست رژیم رو شروع کردم احساس میکردم بهم قرص هم معرفی ک ...

ب مامانم قرص داد..

قبل و بعد غذا

با قرص های ویتامین دی و آهن ایناا

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...